Pagina 1 din 1

Missouri Meerschaum The General

MesajScris: 29 Dec 2010, 21:57
de Airoh
Prima pipa corn cob.
Am avut parte de o singura fumata pana sa postez si sunt multumit. Nu mi s-a partu ca incinge excesiv si nu am simtit arome straine.
Singurul incovenient e musticul din plastic cam fragil si ma gandesc sa il inlocuiesc candva.
Partea din shank care intra in bol a inceput sa arda cand am ajuns cu fumata pana acolo insa am inteles ca e asta e metoda naturala de a-l inlatura (http://pipedia.org/index.php?title=The_ ... cob_primer).

Ultima poza e cu cateva din surorile ei. Din pacate, magazinul avea doar aceste modele de la Missouri Meerschaum si, din cautarile mele, e cam singurul din Madrid care le comercializeaza.

Re: Missouri Meerschaum The General

MesajScris: 30 Dec 2010, 19:55
de Lifelover
Da-mi voie sa te felicit pentru optiune (cam cat tabac intra in lulea, fata de un briar mediu?). :D Eu sunt un mare iubitor al cocenilor astora.

Re: Missouri Meerschaum The General

MesajScris: 30 Dec 2010, 20:55
de zudo
Da, fain corncob ! Ar merita un mustiuc mai lung, sa aduca mai bine cu cea consacrata de domnul general. ;)

Re: Missouri Meerschaum The General

MesajScris: 30 Dec 2010, 21:51
de manos
Si eu imi doresc de mult un corn ca cel al carui fericit posesor esti ! Daca exista vreo posibilitate te-as ruga sa imi cumperi si mie unul ! Felicitari pentru general !

Re: Missouri Meerschaum The General

MesajScris: 31 Dec 2010, 09:52
de ghibortz
Frumos modelul. Bărbătesc.
La faza cu muştiucul din plastic nu ai ce face la coceni. Aşa se fac, cât mai ieftini.
Mai poţi nimeri, dacă cine ştie cum lea scăpat, o pipă cu muştiuc de chihlimbar dar de obicei sunt din plastic "imitant"...
Să îţi fumeze pe gustul tău.

Re: Missouri Meerschaum The General

MesajScris: 31 Dec 2010, 14:24
de Airoh
Multumesc pentru gandurile bune.

@Lifelover: Am luat ca unitate de masura Lorenzo Spitfire luat de la Giuliano (foto 5 de aici viewtopic.php?f=33&t=1207) si intra incarcat lejer o pipa si jumatate.

@zudo: Da, intr-adevar. M-am uitat si dupa un McArthur dar nu aveau la magazinele recomandate de ei pe site-ul clubului madrilen. McArthur are si bolul e o idee mai mare, iar mustiucul e din bambus.

@Manos: Da, cumpar, si mai pot lua vreo doua-trei daca mai sunt amatori. Avem doua optiuni: sa o aduc cand vin in Bucuresti in perioada pastelui 11 aprilie-1 mai sau sa o trimit prin prietena mea care revine in Buc pe 11 ianuarie.
Dar, in stilul caracteristic de practicare a preturilor mari la pipe si accesorii in Spania, Generalul este 30 de euro (voi aduce bonul), preturile celorlalte se vad mai bine in ultima foto. Stiu, e o suma mult mai mare decat putem gasi pe site-ul MM sau alte site-uri americane care comercializeaza, dar generalul meu a fost partial cadou si nu voia sa mai astepte pentru o comanda din State. Daca mai sunt detalii vorbim pe PM.

@ghibortz: Am gasit site-ul asta http://www.walkerbriarworks.com/html/_f ... stems.html cu mustiuce pentru corn cob-urile MM. Dar astept. Pana se strica asta poate dau peste vreunul care sa se potriveasca.


Fum rece in anii multi si mai ales plini de care sper sa ne bucuram cu toti si ...(a se completa dupa preferinta cu urarile dorite)! :ymparty:

Re: Missouri Meerschaum The General

MesajScris: 31 Dec 2010, 18:08
de manos
Pe mine ma ai client sigur pentru General !
Stabilim detalii in privat !
Multumesc anticipat !
Un nou bun !