Pagina 1 din 1

Copenhagen Blend

MesajScris: 03 Ian 2013, 12:44
de atzitzi
Citind review-urile de pe tobaccoreviews.com am ales din timp tutunul asta pentru noaptea de revelion. Chiar daca comesenii se arata destul de ingaduitori cu fumatorii, intr-o astfel de noapte, nu le poti intinde la maxim nervii cu o latakie siriana inca de la aperitive.

Strategia, care se pare ca a functionat, a constat in adormirea simturilor cu un aromatic usor. Dupa primele doua fumuri toata lumea s-a relaxat apreciind aroma distincta de betisoare partumate. Latakia de la miezul noptii, inceputa afara la artificii, avea sa treca semi-neobservata.

Combinatia de Burley, Virgina si Perique aromatizata in stilul deja clasic al celor de la Sillem's pot spune cu mina pe inima ca face furori printre civili. Privind reactia fatucelor de la celelalte mese nevasta-mea l-a categorisit drept "cel mai potrivit tutun de agatat".

Tutunul, potrivit de umed, dezvolta la deschiderea cutiei o aroma distincta de smochine, atribut al VaPer-elor de buna calitate. Exista totusi si "un nu stiu ce" care atrage, fara a fi insa predominant. Taietura ribbon permite o incarcare facila a pipei.

Arderea decurge lin, pentru aprindere fiind necesare doar doua bete de chibrit. Fortat usor la inceput, are tendinta de a incinge.

Evolutia fumatei nu este spectaculoasa, spre final doar, dulceata dispare fumul devenind usor condimentat si parca mai aspru.

Taria usor sub medie si aroma placuta lasata in camera il face ideal pentru astfel de ocazii.

Re: Copenhagen Blend

MesajScris: 05 Ian 2013, 15:26
de Gordon
Eu am fost cel care i-a acordat votul nr. 2 - bun. Un tuntun aromat cu care te impaci bine, laptos, deci prietenos cu toate sansele sa-l cumpar cu prima ocazie. Si merge dupa tort, la o cafea!

Re: Copenhagen Blend

MesajScris: 28 Iun 2014, 19:31
de BAIJ
Exact "Ce betisoare parfumate fumezi tu acolo?" a spus si nevasta-mea cand mi-am aprins prima pipa de Copenhagen Blend :D
Deci impresia pentru public s-a confirmat!
Ca si gust insa, a fost OK. Cu adevarat danish style, doar un pic aromatizat, fara sa poti spune ca are vreo aroma predominanta . Iar amestecul de tutunuri este incontestabil, de calitate. Arde bine si relativ rece, daca pufai incetisor...