Pagina 1 din 1

Vineri 22 ianuarie

MesajScris: 21 Ian 2016, 09:30
de Mihai.Petrisor
Intalnirea bilunara se va tine vineri 22 ianuarie ora 18.00 la "La Copac" (str. Pitar Mos nr. 23).

Re: Vineri 22 ianuarie

MesajScris: 21 Ian 2016, 22:16
de napoleon
1. Mihai Petrisor
2. Napoleon
3.

Fac un apel catre toti membrii simpatizanti si cotizanti ai Clubului sa isi anunte participarea la intalniri in acest topic. Am constatat ca la intalnirile precedente si-au anuntat participarea pe forumul Clubului putini colegi iar prezenta a fost considerabil mai mare ceea ce este pentru noi toti imbucurator, insa pentru organizatorul intalnirii este usor neplacut pentru ca transmite locatiei un numar de rezervari in numele PCB. Astfel, este pus in situatie neplacuta atunci cand rezerva un numar mai mic de locuri iar participarea este mai mare (inghesuiala), la fel si pentru situatia inversa (neplacut in relatia cu carciumarul). De asemenea, am observat ca inscrierile la intalnire pe Facebook nu sunt in mare parte fidele si astfel cauzeaza imaginii PCB si a noastra a tuturor in relatia cu locatia in care ne desfasuram intalnirile.

Doresc sa va reamintesc cu prietenie ca Forumul reprezinta istoria scrisa a PCB, a noastra a tutuor, iar topicul de intalniri este un capitol integrant.

Sa ne vedem sanatosi si FUM RECE!

Re: Vineri 22 ianuarie

MesajScris: 22 Ian 2016, 09:30
de Mihai.Petrisor
Napoleon: In mare parte sunt de acord cu apelul tau, cu o mentiune: nu se intampla nimic daca ne anuntam mai multi si venim mai putini. Carciumarul de la "La Copac" ne este prieten si se bucura de prezenta noastra indiferent de numar. Plus ca nu platim rezervare si nici penalitati daca nu respectam numarul initial ;)