Pagina 1 din 1

Andrei

MesajScris: 10 Iul 2010, 18:09
de Alien
Bine v-am gasit. Alien este de fapt Andrei Joita, un tip de 25 de ani, care a terminat medicina si momentan asteapta rezidentiatul pentru a vedea unde va practica psihiatria. Am descoperit recent "sportul acesta" si a fost o evidenta schimbare in bine comparativ cu tigarile. Acum astept prima mea pipa si primul tutun sa zicem ceva mai bun calitativ. Numai bine. ;)

Re: Andrei

MesajScris: 10 Iul 2010, 18:26
de zudo
Salut ! Bine ai venit, te asteptam si la intalniri. :1) Cum ai aflat de noi ?

Re: Andrei

MesajScris: 10 Iul 2010, 19:19
de Humidor
Bun venit Andrei. Cred ca ne cunoastem de pe humidor.ro deci inteleg ca ai ambele pasiuni. Nu uita sa completezi orasul la profil. Te asteptam si la intalniri... daca pana acum eram destul de putini cu trabucul, acum am putea sa largim cercul. As aminti aici pe Manos, Lifelover, Zudo (cu toscanele), Pari, eu... si or mai fi cativa.

Re: Andrei

MesajScris: 10 Iul 2010, 20:15
de Alien
Da, ne cunoastem de pe humidor.ro :) Trabucurile sunt boala mai veche, pipa insa recent am descoperit-o. Nu e inca o pasiune, ci mai mult o.... incercare. Nu stiu daca ma va prinde sau nu.
Mi-ar placea mult sa particip si eu la intalniri.

Zudo, am aflat de voi de pe humidor.ro ;)

Re: Andrei

MesajScris: 10 Iul 2010, 22:13
de Lifelover
Bun-venit, Andrei. Nu ezita sa iei la mana forumul si sa intrebi, daca ai nelamuriri; eu asa am facut si am ajuns repejor de la curiozitate la pasiune. ::6)