Pagina 1 din 1

Bogdanozaurus

MesajScris: 16 Oct 2010, 14:53
de bogdanozaurus
Salutare oameni buni,

Numele meu este Bogdan Banciu, am 47 de ani si lucrez in domeniul IT. Desi in urma cu multi ani am mai incercat pipa, abandonind acest bun obicei abia de citeva luni m-am reapucat, serios de aceasta data, printr-un concurs de imprejurari datorat primiri a doua pipe cadou si a "coruperii" mele de catre colegi ( DonTavo stie de ce :) ). Acum am o colectie patru pipe ieftine, Savinelli Capitol (bineinteles) Stanwell Danske Club Vario, o pipa veche de cires cu filtu metalic si stem cu joc dar la care tin foarte mult fiind cadou si in fine o pipa mica cumparata cu 35 lei in speranta ca pot folosi stem-ul la precedenta ( evident ca nu s-a potrivit, partea metalica era perfecta si nu mai juca dar plasticul era mai mic in diametru ) dar care si-a gasit locul deoarece e foarte potrivita pentru pauzele scurte de tigara :) de la servici si ofera chiar o experienta placuta. In ultimele doua am fumat tutun de tigari luat din Raiul Fumatorilor, adica Andorra, iar in celelate Stanwell Melange si Stanwell Honey and Caramel.Mai fumez cind am ocazia tigari de foi sau trabucuri cu mare placere si pe drum sau cind nu am timp mai trag si cite o tigara.
Povestea mea cu fumatul e destul de interesanta, am inceput fumatul acum 40 de ani, da, la frageda virsta de 7 ani si jumatate si nu am renuntat niciodata. Pufaiam citeva tigari, erau niste pachete ceva mai mici decit cele obisnuite, la 1 leu si 15 bani parca, apoi mincam usturoi ca sa acopar mirosul.Obiceiul l-am pastrat pina azi nu am tras fumul in piept si nici nu am depasit media de 5-7 tigari pe zi. Cred ca acest lucru mi-a folosit pentru ca daca ma apucam in liceu sau armata ca multi alti colegi as fi tras si eu un pachet jumate, doua pe zi lucru nu tocmai benefic.
Am aflat de forum de la colegii mei si am citit multe lucruri utile pe aici pentru care va multumesc cu plecaciune. O sa va mai deranjez cu intrebari de incepator stiind deja din topicurile citite pina acum ca ma veti privi cu ingaduinta si rabdare.

Re: Bogdanozaurus

MesajScris: 16 Oct 2010, 15:07
de zudo
Bine ai venit, bogdanozaure ! Esti asteptat si la intalniri... fara tigari si fara usturoi :2)

Re: Bogdanozaurus

MesajScris: 16 Oct 2010, 22:22
de Lifelover
Bun-venit! Te asteptam cu placere si la intalniri, la recenzii, la discutiile de pe forum... sunt sigur ca nu sunt singurul curios in privinta Andorrei, cel putin. :1)