Pagina 1 din 1

blackdevil

MesajScris: 13 Noi 2010, 09:39
de blackdevil
Salutare la toata gasca.
Numele meu este Bogdan Zaharioiu,am 40 ani,locuiesc in Ploiesti si de "meserie" sunt economist(nu am practicat niciodata)....acum ma ocup strict de fotografie.Nu are rost sa va spun ca am fost fumator de tigarete(si nu sunt vindecat definitiv) si de ceva timp(cred ca sunt cca 4 ani) am tot cochetat cu pipa dar nu am fost convins ca poate sa inlocuiasca tigarea.Acum ceva timp am zis ca este momentul sa fac acest pas si uite asa a inceput lungul drum catre stabilirea prioritatilor in materie de pipe,tutun,accesorii si tot ce mai trebuie .
Nu va ascund faptul ca o mare contributie la decizie a avut-o Adrian(pari) el a fost cel care a indrumat sotia pentru a-mi face cadou prima pipa,primul tutun,primul futac....ele este cel care la ora asta mai dezvaluie cate ceva in matereie de fumareala...si tot prin intermediul sau am ajuns pe acest forum.
Fiind un incepator nu am cu ce sa ma laud in materie de "scule"...am cateva pipe diferiti producatori....si iubesc tutunul aromatic....in curand cu ajutorul vostru sper sa-mi maresc gama,numarul de pipe si sortimentele de tutun
Dar toate aceste le discutam pendelete...asa cum ne sta bine...in alte subiecte

:ymcowboy:

Re: blackdevil

MesajScris: 13 Noi 2010, 10:41
de zudo
Salut si bine ai venit, Bogdane !
Se ingroase randul "republicanilor" si al "bogdanilor" pe forum si, speram, la reuniunile clubului. Ai un profesor de tot respectul. :1)

Re: blackdevil

MesajScris: 13 Noi 2010, 15:19
de Humidor
Bun venit! Te asteptam pe 26.11.2010 la urmatoarea reuniune impreuna cu mentorul tau Pari.

Re: blackdevil

MesajScris: 14 Noi 2010, 14:39
de blackdevil
Va multumesc pentru primire prieteni....sper sa ajung sa va cunosc personal(la intalniri)....

Re: blackdevil

MesajScris: 14 Noi 2010, 20:55
de Lifelover
Bine-ai venit! Greu sa gasesti un indrumator mai meserias decat domnu' presedinte; astept cu placere sa-i cunosc si ,,ciracul'' cat de curand.