Pagina 1 din 1

TLGTLC

MesajScris: 15 Dec 2010, 16:53
de TLGTLC
Buna! Numele meu e Liviu iar nick-ul a fost adoptat ca forma de protest in clubul meu de suflet. Ma enerva teribil ca toti se strigau pe nick-ul folosit la intalniri si am adoptat nick-ul acesta. Si toti s-au vazut siliti sa ma strige pe nume - Liviu. Apoi a devanit foarte cunoscut si nu-l mai schimb-in caz ca ma vede careva sa stie ca am dat si pe aici!
Pe scurt despre mine, am 32 de ani, actualmente am o afacere care a dat faliment din cauza crizei si lucrez la un proiect in agricultura. Fumez tutun de pipa de cateva luni dar pipa de cateva zile. E marfa rau, si ma face sa ma simt extraordinar. Nu am avut probleme din cele descrise aici, am digerat bine tutunurile-folosesc o pipa cumparata de sotie made in China dar de care sunt multumit. V-am descoperit, v-am studiat, m-am facut membru, v-am studiat si acum hai si eu! Dat fiind faptul ca aceasta revelatie-pipa vine intr-o perioada ultra grea dpdv financiar pentru familia mea, va rog sa intelegeti ca nu voi putea tine pasul cu activitatea de pe club. Sper sa-mi aduc contributia la dezvoltarea acestui club-cred ca e clubul in care m-am urnit cel mai greu!
Multumesc tuturor pentru rabdarea avuta de a scrie toate informatiile de pe forum.

Re: TLGTLC

MesajScris: 15 Dec 2010, 18:49
de zudo
Salut Liviule si bine ai venit ! Te asteptam si la reuniuni, sa nu crezi ca-i cheltuiala mare. :1)

Re: TLGTLC

MesajScris: 16 Dec 2010, 09:43
de TLGTLC
Multumesc pentru primire-inca sunt in stadiul de studiu. Citesc posturile cate 2 ore-aiu notite si fireste nu postez nimic. Mai tarziu vor aparea intrebarile. Remarc ca spre deosebire de alte forumuri, acesta se concentreaza mult mai mult pe subiect.