Pagina 1 din 1

Va salut

MesajScris: 15 Mar 2011, 22:18
de mutze
Este prima mea postare pe acest forum.Ma numesc Marian Fit,am 42ani,sunt din Bucuresti.Unele intamplari deloc placute m-au determinat sa vreau sa schimb cam tot ce tinea de viata de pana la un anumit moment.Printre altele mi-am lasat barba iar acum as vrea sa schimb fumatul tigarilor pe pufaitul unei pipe.Cinstit va spun ca sunt novice in domeniu.Candva(pe la 23 ani)am facut rost de un tutun Amhora Full Aroma,mi-am luat o pipa ieftina si...am inceput aventura.Vai degetele mele,de fiecare data cand incercam sa aprind pipa cu bricheta ma ardeam.Nici acum n-am habar daca pipa se incarca complet sau nu,daca se fumeaza toata sau se poate continua dupa o perioada tutunul ramas nefumat in pipa,cum si cand se curata pipa,daca tutunul Amphora este un tutun ok si multe alte amanunte.Insa sunt hotarat sa invat tot acest abc intrucat aroma unei pipe bune mi se pare incantatoare.Pentru inceput,am inteles ca o pipa rezonabila pt.un incepator ar fi Danske Club.Restul...sper ca veti avea amabilitatea sa-mi destainuiti voi cei impatimiti de hobby-ul asta.As fi foarte incantat sa invat sa pipez "ca la carte",sa pot savura pe deplin gustul si aroma.Aveti idee despre un tutun bun pentru incepatori,de unde se poate cump.si la ce pret?Cum vi se pare alegerea mea in privinta alegerii pipei?Va multumesc anticipat.

Re: Va salut

MesajScris: 16 Mar 2011, 15:03
de zudo
Salut Marian ! Danske Club este o alegere perfecta pentru un incepator :1) . Cerceteaza http://www.pipa-bucuresti.ro/component/ ... pedie.html , http://www.pipa-bucuresti.ro/component/ ... ureti.html si te asteptam si la intalnirile noastre bilunare (viewtopic.php?f=26&t=1403).

Re: Va salut

MesajScris: 16 Mar 2011, 23:36
de Lifelover
Bine-ai venit! Ia cu rabdare forumul la puricat, pofteste si pe la intalniri... si se invata si ,,misterele'' astea, cu putina bunavointa.