Pagina 1 din 1

anca

MesajScris: 29 Mar 2011, 18:18
de anca
Astazi mi-am facut anuntata prezenta la intalnirea de vineri dar... am sarit peste partea cu "hai sa ne cunoastem mai intai"... macar sa stiti la ce sa va asteptati :)
Inginer de profesie, 25 ani, lucrez la o companie ce produce echipamente medicale pentru diabetici.
Imi cheltui peste 1/2 din venit pe calatorii peste mari si tari pentru a cunoaste locuri, oameni si obiceiuri.
Citesc de la Stephen King, Bernard Werber pana la Oscar Wilde si Scott Fitzgerald :) Datorita curiozitatii, in ultima vreme am citit numai recomandari: Ken Follett, John Fowles.. Voi ce recomandati? De la Humidor am retinut Thomas Mann - Death in Venice (?)
Aceeasi curiozitate m-a facut si sa vreau sa va intalnesc. Am stat mereu in compania fumatorilor (se pare ca simtul umorului este mai dezvoltat printre acestia...) dar nu m-am apucat de fumat. De pipa ce sa mai zic... Sunt in etapa in care caut noi pasiuni si mi-ar face placere sa vad cum va ocupati timpul liber. Sper sa gasesc printre voi pe cineva destul de pasionat incat sa aiba rabdare sa imi si explice cate ceva :)

Nu am idei preconcepute si merg pe principiul: "nu poti fi pasionat de ceva ce nu ai incercat". La voi cum a inceput aceasta pasiune?

In speranta unei primiri intelegatoare,

Anca O:-)

Re: anca

MesajScris: 29 Mar 2011, 18:41
de Molia
Bun venit printre noi!

O sa constati ca ne ocupam timpul liber in moduri destul de variate. Ne aduce impreuna pasiunea comuna pentru pipe si tutunuri, iar la intalniri acest subiect ocupa jumatate din timpul de discutie, asa ca vei gasi cu siguranta destui pipari dispusi sa vorbeasca despre pasiunea lor si sa explice noilor veniti toate subtilitatile, de la recoltarea semintelor de tutun pana la golirea scrumierei. Rabdare si tutun avem.

Despre cum a inceput pasiunea fiecare are o poveste sau, in cazul in care unii au redescoperit pipa dupa tentative mai putin reusite pe vremea optiunilor limitate din epoca de aur si imediat dupa, mai multe povesti.

Re: anca

MesajScris: 29 Mar 2011, 18:51
de Gordon
Bine ai venit Anca!
Nu sper sa te conving sa te apuci de fumat pipa dar sunt curios sa aflu cum ai dat de noi.
In avatar este intradevar Thomas Mann, nu neaparat din cauza ca-mi place autorul peste masura ci mai degraba datorita unei istorii destul de interesante, care are legatura cu Muntele Vrajit si cu trabucul Maria Mancini din acest roman... Istoria in mare o poti citi aici si, dupa cum vei constata, au participat la infaptuirea ei personaje din Constanta, Bucuresti, Statele Unite si Germania(Gabriel, al doilea recenzor). In cele din urma, eu am recitit romanul, am cumparat trabucul, am scris o recenzie si l-am convins pe Halasz (tobaccoshop.ro) sa importe aceste trabucuri.

Te asteptam sa-ti satisfaci si celelalte "curiozitati" vineri.

:1)

Re: anca

MesajScris: 31 Mar 2011, 00:06
de std
Salutări inginerești! Bine ai venit :)

Re: anca

MesajScris: 31 Mar 2011, 07:10
de pari
Bine ai venit ANCA!
Fotoliul unui fumator de pipa este foarte relaxant, aseaza-te cuminte si cu respect.
:)