Pagina 1 din 1

:)

MesajScris: 09 Iul 2011, 13:29
de Rodica Turliu
Bun găsit tuturor!
Deşi sunt activă pe forum si frecventez întâlnirile Clubului din ianuarie 2011, in urmă doar cu câteva zile am primit statutul de membru Pipa Club Bucureşti(statut de care, trebuie să recunosc, sunt foarte mândră!). Aşadar, consider că a venit timpul să mă prezint. Pe scurt: Rodica Turliu mă numesc, am 42 de ani şi sunt din Bucureşti.
În ceea ce priveşte lumea magică a fumatului de pipă pot spune ca deţin 3 pipe din briar, visez la una meerschaum şi imi plac la nebunie tutunurile care conţin latakia(prefer Erinmore Balkan Mixture).
În final, vreau să mulţumesc tuturor membrilor pe care îi cunosc pentru nobleţea şi jovialitatea cu care m-au acceptat în rândul fumătorilor de pipă.

Cu admiraţie si respect, Rodica Turliu.

Re: :)

MesajScris: 09 Iul 2011, 15:26
de Gordon
Bine ai revenit Rodica, in noua forma de prezentare :)
Pipele vor veni cu timpul si chiar recomand sa acorzi un timp suficient fiecareia, inainte de a-ti mari colectia. Dupa parerea mea, o achizitie pe an, dupa ce ai atins numarul de pipe necesar rotatiei, este de ajuns. Dar depinde de fiecare.
:41)

Re: :)

MesajScris: 09 Iul 2011, 17:14
de zudo
Bine ai venit printre noi, Rodica ! :41)
Prezentarea era necesara forumistilor care nu frecventeaza intalnirile live. O prezenta feminina care nu mai este doar inedita, ci foarte placuta si consistenta. La mai multe pipe si reuniuni !

Re: :)

MesajScris: 10 Iul 2011, 10:28
de Radu-Mihai
Bun venit!...
Felicitari, pentru oficializarea statutului de "Prima Doamna" din Pipa Club Bucuresti... :D
Te asteptam la intalniri! :ymhug:

Re: :)

MesajScris: 17 Iul 2011, 13:05
de Lifelover
Cu intarziere (am indraznit sa-mi iau o minivacanta in care nu a fost internetul punctul forte), dar tin neaparat sa-i doresc Rodicai ,,Bun-venit!" si aici si acum. Cat despre statutul de Prima Doamna, eu zic ca-l putem oficializa, macar pe forum.

Re: :)

MesajScris: 03 Sep 2011, 14:02
de mutze
Sunt in total acord cu Lifelover.Bun revenit Prima Doamna. :)