Pagina 1 din 1

Salutari de la Timisoara...

MesajScris: 11 Iul 2011, 16:25
de Raoul
Numele meu este Raoul si sunt din Timisoara.Sunt barman,la un barulet de pe langa Parcul Rozelor...intr-o seara a venit la mine la terasa un om mai in varsta,fara indoiala un pipar veteran care fuma un excelent amestec de stanwell melange.mirosul acela imbietor m-a determinat sa vreau sa renunt la acea mahoarca imputita din comert(pe numele ei tigara).de cateva zile sondez cu spor site-ul si acumulez cunostiinte mai ceva ca un burete.
In viitorul apropiat vreau sa imi achizitionez aceasta pipa http://www.tecon-gmbh.de/product_info.p ... 29e8050c17 (sper sa fie buna pt inceput - am gasit-o in JPB la 162 de lei - poate nu este exact asa,dar seamana bine,are filtru de 9mm,este din briar si este Butz Choquin).

As avea nevoie de sfaturile si pareriile voastre legata de pipa de mai sus. :41)

Re: Salutari de la Timisoara...

MesajScris: 11 Iul 2011, 20:42
de zudo
Salut Raul ! Bun venit !
Vezi ca mai sunt cativa timisoreni pe forum : DSM, asuba, octavian693. Poate reusiti sa va intalniti, ocazie cu care poti afla mai repede si mai bine multe lucruri despre fumatul pipei.
Pipa Butz Choquin pe care ai ales-o este superba. Eu am o pipa BC din seria Musquetaires si sunt foarte multumit de ea, o fumez destul de des. O singura ingrijorarea am: e foarte mare pentru un incepator, mai ales pentru unul care incearca sa se lase de tigarete. Ai grija, fumeaz-o cu cumpatare ! Ma tem sa nu fi tentat sa o forjezi prea tare, din dorinta de a-ti realiza fixul de nicotina cu care esti obisnuit. Eu am patit astfel cu prima pipa: mi-am ars limba si palatul, forjand-o de 10-12 ori pe zi (acuma depinde si cat de multe tigarete fumezi/zi). Faptul ca am stricat si pipa e mai putin important. Incearca sa nu inlocuiesti tigaretele cu pipa brusc, fa-o treptat. Inlocuieste, mai intai, o parte din tigari cu o pipa fumata in conditii de relaxare. Restul vine de la sine. Succes !

Re: Salutari de la Timisoara...

MesajScris: 11 Iul 2011, 23:20
de Raoul
Multumesc pentru sfat Zudo,si ma bucur ca am ales pipa buna.abia astept sa fiu mandrul ei posesor si sa ma bucur de ea...

Re: Salutari de la Timisoara...

MesajScris: 12 Iul 2011, 08:34
de Gordon
Bun venit Raoul,

Pe acest forum activeaza deja 4 membri din Timisoara: DSM, hiatus67, Raoul si octavian693, ocazie cu care ne-am sfatuit si am ajuns la concluzia ca ar fi momentul sa facem un subforum la Intalniri membrii, unde sa va puteti organiza intalnirile si dezvolta un club local.
De amintit ca si clubul bucurestean a fost pornit pe forumul din Constanta iar primele intalniri le-am organizat acolo, pana sa ne infiintam propriul forum. La o intalnire de acest gen vei afla mult mai repede ce te intereseaza.

Asteptam vesti bune. Fum rece!