Pagina 1 din 1

Leopold Heq

MesajScris: 15 Oct 2012, 21:15
de Leopold Heq
Va salut! Sunt incepator in ale pipelor insa deja pasionat. Incerc sa citesc si sa aflu cat mai multe despre aceasta arta, poate si pentru faptul ca la randul meu sunt artist. Si pot spune in mod categoric ca pipele sunt opere de arta. Eu le consider sculpturi practice, de atmosfera... Tocmai de aceea imi place sa redenumesc pipe cu diferite nume ciudate sau spectaculoase care imi sunt sugerate de forma, culoarea, istoria sau pur si simplu de context. Pana acum cel mai comic nume pe care l-as da unei pipe este: ,,Nadragi si bretele". Asadar daca aveti nevoie de ,,nas" de pipe, va stau la dispozitie. Postati o poza cu pipa si va voi furniza cateva varinate de nume.:)))
In rest, sunt student la arte, am o multime de pasiuni si colectionez mici antichitati. Asa am ajuns si la ideea de a colectiona pipe. Insa pana acum colectia mea se reduce la trei pipe insa nu de calitate. Daca cineva dintre voi imi poate dona o pipa cu care fumand sa am parte de o experienta calitativa superioara, va rog sa o faceti si am sa ma revansez cu o lucrare din propria colectie. Pentru ca nimic nu trebuie lasat nerecompensat!

Re: Leopold Heq

MesajScris: 17 Oct 2012, 10:33
de pari
Te salut Leo!
Botezul pipelor...frumos te-ai gandit :ymapplause:
Ce pipe ai? poate le poti fotografia si adauga numele lor de botez?!?

Re: Leopold Heq

MesajScris: 24 Oct 2012, 23:25
de Leopold Heq
Da am sa le fotografiez curand si am sa le postez. Pai pipele mele in numar de patru sunt primite cadou, inafara ultimei ,,misterioasa pipa" despre care am scris la rubrica marcaje. Cele patru pipe ale mele sunt no name. Cand le fotografiez am sa revin cu o rubrica dedicata...
Va recomand sa va botezati pipelecu nume cat mai comice si o sa vedeti ca va ve-ti atasa si mai tare de acestea...