Pagina 1 din 1

Bună ziua tuturor

MesajScris: 27 Ian 2014, 11:59
de Folk
Mă numesc Florian Răzvan Oprea, am 23 de ani sunt din Bucuresti, am terminat facultatea de Afaceri Internaționale și ca oricare alt student fără experiență de muncă își caută un job. Am fost curios în privința fumatului din pipă de aproape 3 ani, și am tot zis că voi încerca. Iar acum 2 săptămâni am comandat online o pipă, a ajuns săptămâna trecută și nu am reușit să o mai pun jos de atunci. Știu că am multe de învățat, iar simplele video-uri de pe net nu sunt de ajuns. Sunt mereu deschis la recomandări și sfaturi, doar că nu mai cunosc și alți pipari. Desigur de acum nu va mai fi așa :D .

Vă mulțumesc, și fum rece tuturor.

Re: Bună ziua tuturor

MesajScris: 27 Ian 2014, 19:45
de Radu-Mihai
Bun venit in randul piparilor!
Poti participa la intalnirile Clubului fara probleme...

Re: Bună ziua tuturor

MesajScris: 27 Ian 2014, 22:22
de napoleon
Bine ai venit in randul nostru Folk! :1)
Te asteptam la intalnirile bilunare sa ne cunoastem si sa impartasim pasiunea (vino cu pipa, intrucat tutunuri si sfaturi vei gasi pe indelete dintre cele mai diverse si pertinente).

Cat priveste faptul ca esti in cautarea unui job, eu am absolvit prima data Istoria si aflandu-ma, tanar visator, in cautarea unui post m-am apucat, dupa, de Relatii Economice Internationale ca sa imi gasesc ceva de munca.... :2) :D
Asadar, avem de impartasit multe pasiuni! ;)

Re: Bună ziua tuturor

MesajScris: 28 Ian 2014, 00:09
de Folk
Știți acel moment cand vă gândiți " aș vrea să întâlnesc oameni noi, să îmi maresc cercul ce prieteni" , eh uite că asta mi-a trecut prin cap acum ceva timp. Se pare că pipa m-a ajutat, abia aștept să vă cunosc.
Fum rece tuturor!

Re: Bună ziua tuturor

MesajScris: 28 Ian 2014, 13:25
de Romy
Te salut Razvan si bine ai venit ! \M/

Re: Bună ziua tuturor

MesajScris: 28 Ian 2014, 16:29
de TLGTLC
Folk scrie: nu am reușit să o mai pun jos de atunci. Știu că am multe de învățat, iar simplele video-uri de pe net nu sunt de ajuns. Sunt mereu deschis la recomandări și sfaturi, .

Bine ai venit pe forum! Cat ma regasesc in cuvintele tale! Ia-o usurel sa nu patesti din prea mult entuziasm ce am patit eu... Noroc de forumul acesta si de oamenii care si-au dedicat timpul sa dea explicatii si sfaturi.