Pagina 1 din 1

Despre mine pe scurt

MesajScris: 18 Feb 2014, 20:10
de Bercalone
Ma numesc Iuliu Berca, sunt antrenor de inot in Pitesti, am 36 de ani si de anul trecut am un nou hobby: fumatul pipei :). Pipa este salvarea mea incercand sa ma las de tigari aprox 2 pachete pe zi. Inca de la primul fum mi-am dat seama ca o sa reusesc. Nu mi-a fost usor la inceput, dar dupa o saptamana de zile in care n-am fumat tigari deloc mi-am dat seama ca am reusit. A trecut mai mult de jumatate de an acum fumez ieftin (pt ca imi fac propriul amestec cu tutun vrac si ceva arome) si inca fumez si o sa fumez in continuare pipa mai ales ca am trecut la pipa in forma de trabuc care este mult mai usor de manevrat si parerea mea arata si mult mai bine decat o pipa obijnuita (fara sa se supere cineva).
Imi doresc ca lumea sa afle cat de "bun" este gustul de tutun adevarat fata de otrava de tigari pe care am tot bagat-o in mine ani buni de zile si cat de bine e sa te trezesti dimineata fara sa tusesti si sa scuipi.
Va doresc tuturor o seara placuta si sper sa pot sa particip la cat mai multe intalniri ale piparilor din Romania.

Re: Deapre mine pe scurt

MesajScris: 18 Feb 2014, 20:17
de TLGTLC
Felicitari pentru performanta de a renunta la tigari. Sa inteleg ca nu fumezi tutun de pipa dedicat? Ar fi pacat pentru ca nu seamana nici pe departe iar ideea nu e sa fumezi ieftin ci bun. Ti-am urmarit cu atentie posturile despre Briar Cigar, ai talent. Iti doresc o activitate bogata aici pe forum.

Re: Despre mine pe scurt

MesajScris: 18 Feb 2014, 20:31
de Romy
Bun venit Iuliu aka Bercalone si fum cat mai rece !
PS. Pune o poza cu pipa-trabuc, cu tutunul folosit si aromele.
respect.

Re: Despre mine pe scurt

MesajScris: 22 Feb 2014, 18:26
de Bercalone
Aromele sunt cumpărate de pe net, de pe site-urile obijnuite şi cunoscute în România. Iar trabucul mi-e teamă să-l pun, dar totuşi îl pun, chiar dacă mă acuză vreun membru că abuzez de acest forum:).
Încă ceva important despre tutun: la început când fumam pipă, am observat că chiar înainte să se termine pipa, când mai erau 3-4 fumuri rămase, primeam o aromă deosebită. m-am chinuit să găsesc acea aromă în mai multe tipuri de tutun, până când am învăţat să îmi fac singur tutunul din tutun vrac. Şi eu am fost uimit să văd că acea aromă care o căutam am găsit-o în cel mai ieftin tip de tutun :). Vă rog să mă credeţi că îmi place mult mai mult tutunul aşa tare cum e el şi aromat şi umidificat de mine decât tutunul care l-am găsit până acum.

Re: Despre mine pe scurt

MesajScris: 22 Feb 2014, 19:08
de Insuratelu Cristi
"am observat că chiar înainte să se termine pipa, când mai erau 3-4 fumuri rămase, primeam o aromă deosebită" :-?

Glumesti cumva? Pentru ca unii dintre noi, printre care ma numar si eu detesta partea asta. Personal eu ma abtin de a mai fuma de acolo tocmai pentru "aroma deosebita" :15)
Poate pare la prima vedere ca pierd un finish deosebit la unele tabacuri dar... prefer sa irosesc tutunul si sa ma opresc.

Cu privire la a incerca sa-ti aromatizezi tutunul, sunt pe acest forum o gramada de topicuri interesante pe care le-am testat dar toate au la baza tutunul de pipa (care nu se aseamana cu cel brut de pe okazii) si apoi rabdare sa avem ca tabacuri sunt MII de incercat. Unele poate sa-ti placa, altele nu, dar important este SA INCERCI.
Intra te rog pe tobaccoreviews sa-ti faci o idee.