Pagina 1 din 1

Buna seara tuturor!

MesajScris: 21 Noi 2014, 18:09
de Georgenoriel
Va salut!

Ma bucur de existenta acestei comunitati si sper sa impartasesc clipe placute in compania fumatorilor veterani de pipa. Ma numesc George Constantinescu, sunt inginer ca educatie, absolvent al IPB in secolul trecut, pe la inceputul anilor 90. In prezent activez in grupul Noriel Toys.

Cu toate ca fumez de peste 30 de ani, am descoperit savoarea tutunul de pipa de foarte putina vreme. Nu am stiut ce pierd. Acum recuperez din plin si sper sa trec cat mai rapid de neplacerile incepatorului ( intepaturi in limba, gura punga, etc...) si sa ma perfectionez prin cunoasterea tehnicilor de pipare. Mi-ar face o deosebita placere sa particip la intalnirile organizate ale membrilor de club si sa cunosc inimosii initiatori ale acestei comunitati. Felicitari!

Cu stima,

GEORGE Constantinescu

Re: Buna seara tuturor!

MesajScris: 21 Noi 2014, 19:09
de dairen
Te asteptam la intalnirile clubului.
Daca este timp si dispozitie pentru tine, vinerea viitoare 28.11.2014 este o noua intalnire, deci un prilej de a cunoaste o parte din cei care participa la aceste intalniri, daca nu cu orice alta ocazie.
Urmareste forumul Întâlniri în Bucureşti pentru inscriere.

Inca o data "Bine ai venit".

Re: Buna seara tuturor!

MesajScris: 21 Noi 2014, 23:35
de napoleon
Bine ai venit pe forum!
Te asteptam cu drag la intalniri unde o sa poti gusta dintre cele mai diverse tutunuri si o sa ai ocazia sa intri in dialog cu pipari experimentati. Saptamana viitoare, pe 28 noiembrie, se va desfasura finala Campionatului National de Fumat Pipa lent.

Re: Buna seara tuturor!

MesajScris: 22 Noi 2014, 11:52
de Romy
Salve George :)

Re: Buna seara tuturor!

MesajScris: 13 Dec 2014, 23:32
de Mihai.Petrisor
Urez si eu bun venit noului nostru membru. A fost o reala placere intalnirea de ieri si discutiile purtate fata in fata. :41)

Re: Buna seara tuturor!

MesajScris: 14 Dec 2014, 17:27
de BAIJ
Ma bucur ca ti-a placut compania noastra si te asteptam si la urmatoarele intalniri.