Pagina 1 din 1

Buna Ziua

MesajScris: 19 Feb 2015, 13:53
de Climosul
Salutari la toti piparii ,

Ma numesc Alexandru Clima si asa cum sunt am 28 de ani. Am dat de voi dintr-o dorinta de schimbare . Nu atat de mult ca sa inlocuiesc un viciu( fumatul ) cu un hobby. Mai mult o schimbare de stil. Fumez tigari de 14 ani constanti si obositori. Am avut ocazia sa ma intalnesc cu cineva la o evaluare de carti vechi care vazand pasiunea mea pentru tutun mi-a recomandat sa ii incerc pipa. Nu stiu ce firma o produsese si nici ce tutun a folosit ( cred totusi ca era un mild, cu gust putin intepator) dar cert este ca m-am indragostit. M-am dus acasa si m-am pus pe conspectat o carte timp in care fara sa imi dau seama am intins mana pe pachetul de tigari si apoi l-am aruncat la loc. A fost prima data cand patisesem asta.( dupa fac de istorie in care se fumau 2 pachete pe seara constant).Gustul acela mi-a dat peste cap parerea despre tutun. De atunci fumez cu scarba si cand o fac nu simt nici placere. Cand ma asez sa citesc ceva sau la calculator simt nevoia acelui sentiment launtric de pace si liniste al pipei.(5 minute de pipa m-au facut sa ma gandesc incontinuu la asta) Am incercat sa dau de persoana respectiva sa ma ghideze ce si cum sa fac cu pipa dar nu am mai gasit contactul sau. Ideea este ca imi doresc sa pasesc in aceasta lume de acum . Din pacate nu am un buget foarte bun avand in vedere natura muncii mele dar sunt la inceput si sper sa ma descurc in situatia data. Maxim am 150 lei si ma gandeam dupa pret si recomandarile care le-am citit aici un corn cob sau doua si restul banilor pentru tutun si scule. Vreau sa mentionez ca ma batea gandul sa ma duc azi singur ca nebunul doar cu ce am retinut din postarile si threadurile de aici dar am zis sa ma prezint inainte si sa cer o parere. In rest sper sa ne intalnim in curand la intalnirile piparilor la care vreau sa particip dupa ce reusesc sa strang si eu echipament.

Deci bine v-am gasit si sfaturi daca aveti sunt binevenite
Over and out

Re: Buna Ziua

MesajScris: 19 Feb 2015, 20:04
de Gordon
Eu zic sa vii pe la intalnirile PCB inainte sa-ti faci alte idei sau planuri. Cred ca vei gandi alfel dupa prima prezentare.

Re: Buna Ziua

MesajScris: 19 Feb 2015, 22:31
de napoleon
Bine ai venit pe forum! Nu te grabi cu alegerea pipei din cocean. Incearca, totusi, la inceput cu una din briar. Gasesti la JPB sau la Tobacco Shop.
Dar, cum spunea si Robaina, te asteptam la intalniri daca timpul si dispozitia iti permit. O sa intalnesti pipari experimentati care iti vor oferi informatiile necesare pentru un start corect.

Re: Buna Ziua

MesajScris: 20 Feb 2015, 15:11
de Romy
...bine ai venit, te asteptam la intalnirile noastre :1)