Pagina 1 din 1

Salutare!

MesajScris: 31 Iul 2016, 06:48
de Tewdwr
Ma numesc Tudor si sunt din București. Fumez pipa de aproximativ un an, când am aflat cat de variata este gama de tutunuri si arome. Ca un elev silitor, mi-am făcut temele bine pe acest subiect și m-am documentat mult înainte sa îmi iau prima pipa. Deși încercasem tigarete înainte, niciodată nu am fost atras suficient cat sa fiu fumător activ asa ca decizia mea de a ma apuca a fost pur intrinseca.

Am decis sa ma înscriu pe site deoarece sunt convins ca voi avea multe de învățat de la persoanele mai avansate. Prietenii nu prea au fost interesați de pipe si nici printre fumatori nu am putut găsi pe cineva care sa observe avantajele acestui hobby. Probabil considera îngrijirea pipelor o munca in plus si prefera comoditatea țigaretelor. Nu știu ce pierd, nu-i asa? :D

De când am început sa citesc despre pipe am observat diferența dintre fumătorii de tigarete si cei de trabucuri si pipe. Din păcate se pare ca minoritatea piparilor este afectata de lupta împotriva țigaretelor. Nu a fost suficient ca au interzis fumatul in interior in toate locurile publice, acum vor sa interzică tutunul cu arome.. (http://m.b1.ro/stiri/politica/vanzarea- ... 41582.html).

Cu toate ca si eu s-ar putea sa ajung nedespărțit de pipele mele, legătura mea va fi una emotionala. Momentan am încercat aproape exclusiv tutunuri aromatice. Printre preferate se numără Stanwell Melange si TR Sunday's Fantasy. Totuși intenționez sa îmi lărgesc orizonturile, dar as prefera sa fiu ghidat de un cunoscător.

Cam atât despre mine, abia aștept sa cunosc comunitatea! Pana atunci va doresc fum rece si aromat!

Re: Salutare!

MesajScris: 31 Iul 2016, 19:15
de Learned
Bine ai venit :D

Re: Salutare!

MesajScris: 04 Aug 2016, 15:18
de Gordon
Bun venit! Te asteptam la intalniri.

Re: Salutare!

MesajScris: 04 Aug 2016, 15:46
de motzu
Welcome - esti asteptat la intalniri !

Re: Salutare!

MesajScris: 06 Aug 2016, 09:01
de Rezervistul
Bine ai venit ! :1)