Pagina 1 din 1

Achile

MesajScris: 07 Mar 2009, 15:47
de Achile
Buna ziua, ma bucur ca am dat de voi!desi pipez de mai bine de zece ani, am invatat deja cateva lucruri noi de la voi.Candva exista un loc linistit in spatele Mitropoliei''PIPE si CARTI'',unde putea omul sa evadeze.Ca orice lucru bun, nu a tinut mult si s-a inchis. Sunt sigur ca mai exista astfel de locuri in care sa ne putem vedea ,in afara locurilor unde voi va intalniti periodic , am inteles cu programare.Va salut cu fumul -respect ACHILE

Re: club permanent?

MesajScris: 07 Mar 2009, 15:54
de Baaron
Bun venit Achile printre piparii clubului bucurestean !
Asteptam cu interes comentariile tale si bineinteles pozele colectiei tale de pipe, accesorii si tabacurile tale preferate.
Din comentariul tau inteleg ca cei peste 10 ani de zile au facut din tine un pipar experimentat si mai mult ca sigur ca incepatorii vor dori sa afle mai multe amanunte despre inceputurile tale intr-ale pipelor.
Fum rece si bun venit inca o data !

Re: eu asta sunt

MesajScris: 08 Mar 2009, 16:13
de Achile
O!!!!Inceputul a fost ametitor, in adevaratul sens al cuvantului!Am inceput cu un tutun ''MATELOT'' , vechi care zacea de cativa ani prin sertarele tatalui meu , si cu o pipa mai mult cu rol de ''bibilou'' decat ca ar fi utilizat-o cineva.Cu aceste instrumente m-am retras pe balcon sa nu ma miroasa cineva si am tras primul fum adinc in piept! ::7) un gust amar m-a invadat si mi-a palit una de nu mai stiam unde e usa si unde e balustrada, fapt pt. care m-am asezat frumusel pe jos sa-mi treaca . Ulterior a venit armata, undeam staruit in a-mi perfectiona tehnica.Bineinteles ca prima pipa mi-am aprinso in trolebuz, in timpul unei invoiri fara a-mi trece prin cap ca parfumul care eu il imprastiam in jur desi placut pt mine, se chema tot fumat deci am fost amendat.Dar timpul a trecut si odata cu gasirea unor surse de tutun convenabile pipa mi-a devenit prieten. Nu am o colectie de pipe, cele patru pipe ale mele avand singura valoare ca sunt ale mele!Fumez 'Capitain black' Roial,nu am pus in viata mea o tigare in gura, cam asta pot sa spun pe scurt despre mine!

Re: club permanent?

MesajScris: 08 Mar 2009, 22:25
de pari
Bine ai venit !
Matelot !? Da asa am inceput si eu, in 1978 inca se mai gasea, romanesc, la pachet de hartie de 50g si Club, cutie de tabla curbata(pentru buzunar). Pipe, se gaseau "made in China", mai am cateva si acum. Cateva luni m-am chinuit. In timpul facultatii, colegi "straini" imi mai cumparau din "shop" Amphora si Clan.
Prima pipa "de calitate" am primit-o de la unchiul meu, adusa din Albania; o mai pastrez si azi.
In timpul stagiului militar, am reusit sa "fac rost" de tutun virginia, taiat mare, direct de la fabrica de tigari din Bucuresti; bineinteles ne tratat. Am avut dureri de cap instantaneu.
HARD TIME !