Pagina 1 din 1

Silviu

MesajScris: 12 Mar 2009, 19:22
de silviu
Salut
Am 30 de ani si sint fumator de 12 iar fumator exlusiv de pipa de 6 luni. Am aflat de acest forum dupa o intalnire absolut intamplatoare cu dl Molia in magazinul JPB din Mall Berceni. Va multumesc pentru tot ce am invatat pe aceasta cale din posturile dv anterioare.
Am renuntat total la tigari si am trecut la pipa cu ajutorul sotie mele... nu mai suporta fumul de tigara si incerca sa ma convinga sa renunt macar la tigara pe care o fumam inainte de culcare. Aveam in casa o pipa din lut cumparata dintr-un targ de la Horezu si o punga de ... ati ghicit ... Tilbury de cirese. Intr-o seara am decis sa fumez o pipa in loc de uzuala tigareta si spre uimirea mea nu am mai fost certat la intrarea in camera. Dupa 6 luni am reusit sa strang 18 pipe si am fumat in acest timp cam toate tipurile de tutun ce se comercializeaza in Bucuresti.
Silviu

Re: Silviu

MesajScris: 12 Mar 2009, 19:31
de Baaron
Bun venit in comunitatea piparilor bucuresteni !
Ma bucur ca ai avut suficienta vointa sa renunti la tigarete, si sunt surprins ca ai reusit in cele 6 luni sa strangi 18 pipe.
Asteptam cu interes comentariile tale si neaparat poze cu pipele si tabacurile tale.
Si pentru ca deocamdata esti cel mai proaspat pipar ai de la mine pipa Capitol Vintage de aici:
viewtopic.php?f=33&t=308
Cand vei participa la urmatoarea reuniune a piparilor vei intra in posesia ei....

Re: Silviu

MesajScris: 12 Mar 2009, 19:57
de silviu
Multumesc frumos Baaron. O sa urmaresc site-ul pentru a afla cand va avea loc urmatoarea intalnire si sper sa nu am nimic urgent in acel moment.

Re: Silviu

MesajScris: 12 Mar 2009, 20:50
de Molia
Ma bucur ca ai decis sa ni te alaturi. Felicitari si sotiei ca te-a adus printre noi. Poate cu putin noroc iti gasesti timp sa vii si la intalnirile lunare ale membrilor sa-ti lauzi colectia deja demna de luat in seama si sa ne spui ce descoperiri ai facut ca pipar independent de club. ::16)
Bun venit si fum rece!