Pagina 1 din 1

Elekes

MesajScris: 07 Apr 2009, 20:49
de elekes
Salut !
Sunt student la Cluj la Universitatea Technica.
Orasul meu natal este Gheorgheni din Harghita.
Am 20 de ani...Fumez pipa de 3 ani.Am inceput cu o pipa noname si tutun Tilbury Vanilla. la inceput nu mi-a placut deloc, dupa acea s-a infintat un club de pipa in Gheorgheni cu pipari batrani s ei m-au invatat la cate ceva.
Cum am mai spus sunt student si criza economica la mine nu este periodic, este criza intotdeauna. Am putine pipe din cala medie nici una de nume mare sau calitate foarte buna. Pipele le cumpar la targurile lunare de antichitati, tutunurile le primesc de la un binevoitor al meu din Ungaria, voluntar la o casa de copii, tot pipar.
Pipa de care sunt mandru este un Tsuge "Sakura" handmade sandblasted "made in japan", e o pipe de exceptie nu stiu cat de veche e am cumparat la 7,5 lei la targ .Pipa este in conditie foart buna.. Vinzatorul era un amator...
Tutunurile pe care le fumez sunt urmatoarele dar nu in ordine:
Peterson University Flake,
Sherlock holmes,Sweet Killarney.
Planta: Danish Black Vanilla
Golden Blend Vanilla
Radford Sundays Fantasy
WO Larsen Signature
Stanwell Vanilla
Super Value Vanilla
Mac Baren Original Choice
...si un blend propriu numit vin fiert de revelion 2008-9...facut din Skandinavik Mixture (oribil) + vin fiert cu miere si scortisoara lasat 2 luni si dupa acea uscat putin . are un gust ciudat foart foarte dulce dar nu pot sa spun ca e bun dar mirosul e de neuitat vin fiert de revelion:)
Deocamdata atat despre mine ...