Pagina 1 din 1

Cycodrom (Mihai)

MesajScris: 06 Ian 2010, 10:17
de cycodrom
Salutare
Mihai ma numesc si sunt proaspat invatacel al acestei minunate activitati.
Dupa ceva documentare am inceput si eu pipat ul de aproximativ 10 zile, de fapt am inceput 2 activitati si anume fabricatul pipei si fumatul din creatiile proprii, pana acum am aranjat 3 bucati pe care le folosesc prin rotatie. (o sa revin si cu cateva poze mai tarziu)
ca tutun Stanwell Guarana de care sunt multumit, tutunurile prea aromate in general ma ineaca daca sunt fumate in coltul opus al camerei.

Bine v-am gasit.

Cycodrom (Mihai)

MesajScris: 06 Ian 2010, 10:47
de Molia
Bun venit, felicitari si multe inainte!
Asteptam cu rabdare si tutun sa iti vedem creatiile si sa ne lamurim cum Guarana intra pe lista de tutunuri aromate cu masura. Ai sanse sa ne inecam noi daca se aprinzi un compot atat de parfumat la adunari. Noroc ca va fi mereu cel putin un blend cu latakia aprins, cat sa mai improspateze atmosfera. Se stie ca am inceput cu totii cu asemenea dulcegarii, asa ca la urmatoarea intalnire a membrilor (presupunand ca esti de prin Bucuresti sau poti ajunge) vino cu pipele pregatite pentru degustari, sa-ti largesti orizonturile si sa dezbati pe viu tehnici specifice cu pipierii mai experimentati.
Fum rece!

Re: Cycodrom (Mihai)

MesajScris: 06 Ian 2010, 14:37
de Baaron

Re: Cycodrom (Mihai)

MesajScris: 07 Ian 2010, 13:54
de cycodrom
multam de link uri, le am vizualizat deja din postun anterior mie. am sa postez aici cateva poze cu unda din pipe, urmatoarele o sa fac un post la "pipe facute de noi"...

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine