Pagina 1 din 1

Victor

MesajScris: 14 Feb 2010, 02:01
de victor
In primul rind trebuie sa recunosc ca va scriu cu putina emotie, fiind primul meu post.
Sunt pipar de putina vreme desi prima mea pipa a fost un cadou primit in urma cu 3-4 ani. O pipa tip suvenir mai mult decit una cu adevarat functionala. Are capacel din inox si o vatra foarte ingusta; din lemn de par. Cred. De la acea pipa si tutunul Capitan Black ce se gasea la non-stop-ul de linga casa mea si pina acum s-au mai schimbat lucrurile...
Mi-am luat mai multe pipe... (desi mai am in gind vreo cinci care-mi plac mult) am incercat mai multe feluri de tutun... (din "vasta oferta" a magazinelor din Romania) si incet-incet a devenit o pasiune.
Forumul pipa-bucuresti mi-a iesit in cale intimplator acum citeva saptamini si de atunci mi-am facut un obicei din a citi multe si interesante lucruri pe care nu le stiam despre pipa. Si nu-s putine! Despre pipa nu m-a invatat nimeni nimic. Am descoperit singur facind tot soiul de experimente. Unele chiar cretine...
In cautarea "fumului perfect", asa-mi place mie sa-i spun, sunt nerabdator sa aflu lucruri noi despre ceea ce inseamna pipa si fumatul ei de la pipari cu experienta si alti pasionati.
Asa ca... Va salut cu respect!

Re: Va salut!

MesajScris: 14 Feb 2010, 03:54
de Baaron
Salut Victor si Bun Venit!

Te-ai hotarat sa scrii intr-un moment cum nu se poate mai bun tinand cont de faptul ca in cateva zile va avea loc prima intalnire extraordinara a Pipa Club Bucuresti cu ocazia zilei internationale a fumatorilor de pipa (20 Februarie)...evident, ai fost foarte inspirat.
Asadar te asteptam la intalnirea piparilor unde ne putem cunoaste si discuta mult mai bine decat prin intermediul forumului.
Iata linkul de unde poti afla toate detaliile: viewtopic.php?f=26&t=857

O zi excelenta in continuare

Re: Va salut!

MesajScris: 14 Feb 2010, 10:32
de pintilie.costin
Bine ai venit Victore , ne bucura prezenta ta pe forum, acum nu ramane decat sa ne vedem , pe viu , la intalniri si sa ne impartasesti din experiente tale , chiar si cele mai putin "ortodoxe". :0)

Re: Va salut!

MesajScris: 14 Feb 2010, 12:57
de DSM
victor scrie: In cautarea "fumului perfect", asa-mi place mie sa-i spun, sunt nerabdator sa aflu lucruri noi despre ceea ce inseamna pipa si fumatul ei de la pipari cu experienta si alti pasionati.
Asa ca... Va salut cu respect!


Salut
Bine ai venit pe acest forum
Imi place fraza cu care inchei prezentarea ta. Acest forum cauta dezvoltarea devizei si ce scrii tu se potriveste si acolo. Daca ai chef copiaza fraza si aici
viewtopic.php?f=46&t=863

Re: Va salut!

MesajScris: 14 Feb 2010, 18:57
de victor
Va multumesc pentru primire si abia astept ziua de 20 februarie pentru a-mi scoate pipele in lume. Cu siguranta vin, insa pe la ora 19:00... asa e cind lucrezi la tv... :( Sper sa nu fie prea tirziu!

Re: Va salut!

MesajScris: 14 Feb 2010, 19:37
de Humidor
Bine ai venit Victore! Te asteptam la intalnire. Sper sa nu vii cu televiziunea dupa tine ::47)

Re: Va salut!

MesajScris: 14 Feb 2010, 21:02
de victor
Doamne fereste! Cine ar vrea sa-si ia serviciul dupa el??! Eu sigur nu!