Discutii despre Statutul Juridic al PCB

Discutii despre Statutul Juridic al PCB

Mesajde Augustinus » 19 Mar 2009, 17:04

Dupa multe peripetii, am revenit in Bucuresti si, implicit, pe forum. Se pare ca am pierdut cateva lucruri esentiale, mai ales donatia pentru site. Daca mai este valabila strigarea, pun si eu 50RON. Regret nespus ca nu am putut intra in tot acest rastimp pe net. In ceea ce priveste postarea la un subiect nepotrivit, asta e din cauza ca la registrul sugestii, donatii etc. imi afiseaza discutie inchisa.

Twain edit: Bine ai revenit, Augustinus. Ca moderator, ai posibilitatea de a redeschide o discutie daca este cazul. Probabil n-ai observat care este butonul potrivit. Nu-i nimic, ti-am mutat eu postul unde trebuie.
Augustinus
Membru de onoare

Re: Donatii pentru Statutul Juridic al PCB

Mesajde Pioneru » 19 Mar 2009, 20:26

Nici nu concep sa nu ma implic si eu. Inca 50 deci.
Pioneru
Membru de onoare

Mesajde Baaron » 19 Mar 2009, 23:04

Am vazut ca multi membri nu au apucat sa cotizeze pentru intretinerea website-ului si si-au exprimat in mod deschis generozitatea fata de bunul mers al clubului (Augustinus, Pioneru...)
Va reamintesc ca trebuie sa initiem procedura de legalizare a Pipa Club Bucuresti (conform sondajului marea majoritate este de acord) si in acest sens membrii care doresc sa cotizeze pentru aceasta cauza o pot face aici.
In principiu este vorba despre 1000-1500 lei (nu stiu sigur insa cel mai indicat ar fi sa intrebam un avocat care infiinteaza firme...poate printre dvs se afla si un avocat)...dar nu este nici o graba, am mutat aici restul mesajelor pentru ca suma pentru hosting a fost deja stransa si nu ar fi corect sa mai donati pentru acest lucru.
Va multumesc pentru suport!

1. Augustinus 50 lei
2. Pioneru 50 lei
Baaron

Mesajde pintilie.costin » 19 Mar 2009, 23:38

Salutari domnilor ,
Deoarece inca mai sunt deschide donatiile pentru actele clubului si daca suma minima acceptata( de 10 lei) ,se mai practica, as dori sa contribui si eu, dar din pacate nu cred ca ma pot ridica la nivelul sumelor asemenea domnilor de mai sus, si as dori sa donez 10 lei .
Va multumesc anticipat si sa auzim numai de bine Costin
P. S Statutul de student nu imi permite mai mult ::28)
pintilie.costin

Mesajde Baaron » 19 Mar 2009, 23:51

pintilie.costin scrie:Salutari domnilor ,
Deoarece inca mai sunt deschide donatiile pentru actele clubului si daca suma minima acceptata( de 10 lei) ,se mai practica, as dori sa contribui si eu, dar din pacate nu cred ca ma pot ridica la nivelul sumelor asemenea domnilor de mai sus, si as dori sa donez 10 lei .
Va multumesc anticipat si sa auzim numai de bine Costin
P. S. Statutul de student nu imi permite mai mult

Sigur ca da...suma minima este 10 lei....nu e nici o problema daca nu poti dona mai mult, fiecare da cat poate, asta e ideea.
Multumim !
Baaron

Mesajde pintilie.costin » 19 Mar 2009, 23:56

Eu va multumesc domnilor.
pintilie.costin

Mesajde alguhan » 20 Mar 2009, 00:09

Alguhan cu 50 lei !
Puneti-ma si pe mine in lista va rog.
alguhan
Membru de onoare

Mesajde pari » 20 Mar 2009, 00:15

:1) Va rog sa acceptati si donatia mea in valoare de 50 lei.
Apropo de statut...eu am facut o parte din demesurile legate de un club foto pe care doresc sa-l inregistrez. Am redactat impreuna cu un avocat statutul dar...
Primul pas: cererea de aprobare a titulaturii; costa 5 lei si se face catre Minist. Justitiei(eu am trimis-o acum o saptamana si nu au raspuns, inca)....pot maine sa va trimit un "formular" si amanunte, daca vrei, Baaron.
Fumez PIPE, din 1978
pari

Mesajde eugenk » 23 Mar 2009, 10:06

in contul cui pun donatia pt website dar si pt infiintarea juridica?eu sunt plecat din tzara acum.respectiv in nemtzia.danke
Smoke: Dangerous for Health?
eugenk
Membru cotizant

Mesajde Humidor » 23 Mar 2009, 12:54

Trebuie sa discutam la urmatoarea intalnire daca strangem banii anticipat sau cu 2-3 saptamani inainte de demararea actiunii.
It is often said that those who smoke slowly, know how to enjoy the fine art of relaxation.
http://forum.humidor.ro
Humidor
Site Admin

Images: 192

Următorul

Înapoi la Statutul Juridic al Clubului