Pagina 1 din 1

Inhalati fumul ?

MesajScris: 16 Noi 2010, 16:55
de zudo
Deschid acest chestionar din pura curiozitate. Fumatorul de pipa, in mod traditional, nu inhaleaza intentionat fumul direct (first-hand smoke). Am observat, totusi, ca unii dintre noi mai "trag" cate un fum in piept, intentionat sau nu.

Re: Inhalati fumul ?

MesajScris: 16 Noi 2010, 17:36
de Radu-Mihai
Da,dar nu tot timpul...depinde de tutun: daca imi place,cat de tare este si cata "pofta"am la momentul respectiv sa-i simt savoarea mai in profunzime! :D

Re: Inhalati fumul ?

MesajScris: 17 Noi 2010, 00:09
de Lifelover
Am votat ,,da, ocazional", dar inca mai am destule degete pe care sa numar ocaziile in care am facut-o, neavand vreun pic de obisnuinta in directia asta. :) Uneori, cand descopar ceva chiar delicios si vreau sa simt ca mi-am umplut toata fiinta cu aroma respectiva, mai incerc si asa ceva.

Re: Inhalati fumul ?

MesajScris: 17 Noi 2010, 09:23
de pari
Eu nu am tras tutunul, de pipa, in piept, [-X la fel si in cazul havanelor(pe care le mai fumez la un digestiv...)

Re: Inhalati fumul ?

MesajScris: 17 Noi 2010, 15:34
de manos
Nu inhalez fumul pipei niciodata.
Se intampla insa cateodata sa mai scape cate un firicel de fum lucru care mie personal imi displace, stricandu-mi placerea fumatei !
Din punctul meu de vedere tot sarmul unei fumate sta in savurarea aromelor fara a inhala fumul, insa este numai o alegere pur personala ce tine de gustul fiecarui pipar.

Re: Inhalati fumul ?

MesajScris: 29 Mar 2011, 22:11
de napoleon
Cum este o optiune pur subiectiva, nu am tras tutunul in piept, nici la propriu nici la figurat!

Re: Inhalati fumul ?

MesajScris: 31 Mar 2011, 00:07
de std
Și eu îl mai trag în piept câteodată. La început n-o făceam intenționat (la mine în birou e aer destul de închis și de multe ori de fapt vroiam să trag în piept aerul proaspăt de afară, doar că se întâmpla să am și pipa aprinsă :D ). Acum, dacă mă prinde într-un moment mai pofticios, mi se întâmplă să inhalez, și chiar cu nesaț.

Re: Inhalati fumul ?

MesajScris: 23 Iun 2011, 11:14
de Alien
Se mai intampla uneori si chestia asta, mai ales la un fum catifelat, pe care vreu sa il degust mai bine.

Re: Inhalati fumul ?

MesajScris: 22 Feb 2016, 16:39
de Learned
Nu intentionat, dar nu ai cum sa nu inhalezi cate un pic cand fumezi, dar nu ma deranjeaza. Consider ca face parte din experienta :)