Pagina 1 din 1

Ashton - Sovereign

MesajScris: 27 Oct 2008, 21:36
de Humidor
AshtonSovereign2.jpg

Conform etichetei acest tabac contine Latakia din Siria, Oriental Dubec din Turcia, black Cavendish presate si maturate in prese de inalta presiune de tip scotian. La final amestecul este imbogatit cu nunate de nuca prin adaosul de bright Carolina, si Red Virginia maturat.

Imagine

La deschiderea cutiei te loveste un miros picant de branza mucegaita, nuci si o nuanta vegetala de fan cosit. Amsetecul nu este foarte omogen, se pot gazi bucati intregi de flake nedesfacut.
Dupa aprindere gustul variaza, datorita amestecului neomogen, aspect care personal imi place desi cunosc pipari care prefera amestecurile omogene care nu creaza surprize. Totusi adaosul de aroma vine subtil din partea fiecarei compoente, Latakia aduce un usor gust amar, dar care nu predomina, iesind la iveala si aroma de nuca, per ansamblu fiind un gust usor picandt, tare si bogat dar si usor dulceag datorita cavendishului care predomina componenta principala de flake. Spre final se remarca nunata de nuca.

Re: Ashton - Sovereign

MesajScris: 12 Noi 2008, 19:29
de Pioneru
Mon cher...nu cred ca se poate mai bine. Descrierea ta este ...completa. Una peste alta un tutun excelent pe care l-am savurat ultima oara impreuna cu tine; mai mult ca sigur ca si compania adauga ceva special la paleta de gusturi si arome. Un must have pentru subsemnatul.

Re: Ashton - Sovereign

MesajScris: 22 Noi 2008, 17:51
de Twain
Intr-adevar, e un tutun bun.
Nu pisca limba, dar cam cere de baut in timpul fumatului. Ceai - voi ce credeati? ;)

Re: Ashton - Sovereign

MesajScris: 13 Dec 2008, 23:07
de Humidor
Twain scrie:dar cam cere de baut in timpul fumatului. Ceai - voi ce credeati? ;)


Ceva dulce in orice caz... pe moment, dar depinde de situatie :43)

Re: Ashton - Sovereign

MesajScris: 08 Ian 2009, 15:07
de mrg
Din greseala am votat mediu, desi voiam sa votez bun. (Poate corecteaza cineva eroarea - unul din administratori.) Imi place Sovereign-ul, are o catifelare si o aroma care mi se par optime pt. cafeaua de dimineata (groasa, tare si aproape amara).