Pagina 1 din 1

Danske Club - White Luxury

MesajScris: 15 Sep 2009, 23:12
de catalindm
Danske Club White Luxury
Bright premium tobaccos from USA, Africa and Brazil. Special cross cut for easy filing and a comfortable cool smoke. Slight vanilla flavour. Fine smoking pleasure (even for beginners)
1037.jpg
1037.jpg (9.34 KiB) Vizualizat de 9004 ori


E primul tutun de Danske Club pe care il achizitionez. Am vrut ceva aromat, placut nasului, ceva ce sa mearga la servici impreuna cu Corn Cob-ul.

La deschidere mirosul e usor a fructe(imi zice un amic), mie mi s-a parut mai mult a vin, sampanie, pe acolo. Nu am simtit aroma de vanilie nici la deschiderea pachetului, nici in timpul fumatului, chiar daca pe pachet scrie : "Slight vanilla flavour".
Imi place acest tip de taiere a tutunul (cross cut) , umplerea pipei decurge mai usor si mai rapid.
Tutunul din pachet e poate un pic mai umed decat ce am vazut pana acum la alte brand-uri, umezeala care face din placerea fumatei un mic maraton de reaprinderi.
Aroma tutunului in timpul fumatei se mentine si nu prea. De la o aroma placuta si puternica trece la o aroma slaba cu gust a tutun de tigareta.
Mirosul in incapere nu este unul remarcabil si dispare relativ repede, dar placut pe moment, usor dulce.
Are tendinta de a incinge pipa, chiar daca e fumat mai lent.
In cocean e ok mai ales ca nu intra cantitate mare de tutun in pipa si parca nu ajungi la acele treceri de care ziceam mai sus. Intr-o pipa normala e altceva, dupa jumatatea bolului apar acele treceri de la o aroma la alta.

Una peste alta, cred ca poate fi un tutun ce se preteaza in spatile publice, dar nu un tutun permanet in sertarul meu. Amphora ii va lua locul imediat ce termin acest pachet, nu de alta dar colegilor le-a placut mai mult Full Aroma.

Re: Danske Club - White Luxury

MesajScris: 10 Feb 2014, 19:45
de Insuratelu Cristi
Un tutun care nu mi-a spus nimic. Ba chiar din contra cam ciupeste limba si arde foarte fierbinte. Oricum ai incerca sa-l pufai nu este nimik memorabil la el. O idee aromat(ceva vanilie parca), un miros cat de cat placut in camera, un gust ieftin si cu final dezastruos. Varianta black luxury mi s-a parut un pic mai buna. Il votez slab. [-(