Pagina 1 din 1

Golden Flake

MesajScris: 27 Oct 2011, 18:24
de BAIJ
In cautarea de noi virginii, am ajuns si la Ilsted's Golden Flake:

golden flake.jpg
golden flake.jpg (20.2 KiB) Vizualizat de 9947 ori


Produs de K&K, este descris ca Danish mixture:

descriere.gif
descriere.gif (4.16 KiB) Vizualizat de 9947 ori


Amestec de virginii (golden si orange) asezonat cu miresme de miere si citrice, insa in cantitati foarte reduse, tutunul se prezinta in flake-uri frumos taiate, compacte, de culoare galbuie. Miroase foarte fain, a tutun bun si dulce.

Flake-urile sunt potrivite ca umiditate asa ca nu trebuie neaparat uscat tutunul inainte de indesare in pipa.

Arde frumos, fara multe re-aprinderi, si gustul de virginia cu usoare note citrice iti gadila placut palatul si narile.

Tarie slab spre mediu, si mirosul relativ placut lasat in camera, il recomanda pentru fumat toata ziua, chiar si in compania nefumatorilor.

Una peste alta, acum la terminarea cutiei, il pot recomanda cu caldura fumatorilor de virginia. Nu este de nota 10, e cam plat si monoton, dar merita incercat macar odata.

Re: Golden Flake

MesajScris: 07 Apr 2014, 18:49
de Insuratelu Cristi
Prin bunavointa colegilor, la ultima intalnire m-am "pricopsit" cu un flake intreg pe care l-am pus la pastrare pentru pufait in liniste.
Am simtit totusi un miros de "Ketchup" care cam acopera mirosul de tabac iar partea cu aroma de miere-citrice nu mi-a fost dat sa o cunosc.
Am impaturit bucata de tabac si l-am introdus temeinic intr-o pipa horn care o tin pentru virginii flake. Se aprinde neasteptat de usor si se mentine
pe parcurs.
La prima vedere gustul este putin intepator cu banuieli de oriental, ca mai apoi sa se destinda spre aroma binecunoscuta a virginiei despre care sa va spun drept nu mi-a
provocat nici un orgasm olfactiv. Ba chiar din contra. Este exact cum spune BAIJ: Plata, monotona si cu tendinte de tigara. Poate pe la final isi mai ia putin avant.
Pana acum in topul meu la acest tip de tabac sta Orlik Golden Sliced si apoi Erinmore Flake dar si acesta merita incercat.
Deocamdata ;)

Re: Golden Flake

MesajScris: 27 Oct 2018, 19:53
de MarcBarbu
Acest tutun m-a surprins plăcut, fumat afară. Mi s-a părut semnificativ mai bun. Este, într-adevăr un Orlik mai light, și îi lipsește puțin "punch", dar luați-l afară, toamna. Nu aveți ce pierde..