Bună seara, PCB!

Aici membrii noi se prezinta
Reguli forum
Aici membrii noi se prezinta. Nu uitati sa va completati [url=http://forum.pipa-bucuresti.ro/ucp.php?i=164]profilul personal[/url] si in special orasul in care locuiti.
Atentie! Inactivitatea unui membru pe o perioada mai mare de 6 luni duce la dezactivarea contului.

Bună seara, PCB!

Mesajde tzaviola46 » 13 Oct 2014, 20:47

Bună seara.
Sunt din Bucureşti. Am 34 de ani şi de curând am primit o pipă. Momentan sunt în perioada în care fac research pentru că mi doresc să fac din prima fumată o experiență pozitivă. Mă găndesc chiar să ma vin la proxima întâlnire şi să inaugurez pipa în compania dvs.
Ca pasiuni menționez motociclismul, vânătoare şi scufundările. Cărțile îmi plac în măsura în care găsesc timp liber (a se înțelege linişte), deoarece am un băiat de 2 ani care mi umple timpul, viața şi inima.
Sper să vă cunosc cât de curând.
O seara perfectă vă doresc!
Avatar utilizator
tzaviola46
 
Mesaje: 1
Membru din: 12 Oct 2014, 19:40

Re: Bună seara, PCB!

Mesajde napoleon » 13 Oct 2014, 21:38

Bun venit Tzaviola46!
Te asteptam cu drag la intalnirile bilunare. :1)
Poti sa ne spui despre ce pipa este vorba? Si atentie ca alaturi de ea iti ma sunt necesare cateva accesorii. Afli despre ele in forum sau in revista.
Sa nu crezi ca este obligatoriu ca inaugurarea pipei la intalnire sa fie "o experienta pozitiva", chiar daca o sa intalnesti pipari cu experienta care o sa iti furnizeze informatiile corecte de care ai nevoie. Astfel ca drumul pe care il alegi nu trebuie sa depinda de succesul sau insuccesul acestui moment. Intotdeauna am considerat ca acest tabiet transcede nevoia de nicotina si obisnuinta de a tine ceva in gura.

Cat priveste celelalte pasiuni, te asigur ca o sa gasesti colegi cu care sa le impartasesti, deopotriva. Felicitari si multe bucurii alaturi de fiul tau (si aici o sa afli subiecte comune :D )!
"Mă pot numi cum doresc, dar nu mă pot împiedica să fiu ceea ce sunt."
Avatar utilizator
napoleon
Membru de onoare
 
Mesaje: 284
Images: 35
Membru din: 17 Ian 2011, 21:27
Fumez pipa din: 25 Oct 2010

Re: Bună seara, PCB!

Mesajde Twain » 13 Oct 2014, 23:57

Bun venit pe forum!
Și eu sunt interesat de marca pipei.
O să vezi că pipele sunt ca motocicletele: multe mărci și multe tipuri, fiecare cu performanțele sale specifice. Nu trebuie să le cunoști de la început pe toate. Ca în orice hobby, vei afla treptat tot ce este esențial și vei descoperi, sper eu, o lume deosebit de interesantă.
[color=#ECF3F7].[/color]
The old pipe gives the sweetest smoke
- Irish proverb ---
Avatar utilizator
Twain
Membru de onoare
 
Mesaje: 395
Membru din: 26 Oct 2008, 12:01
Localitate: Bucuresti

Re: Bună seara, PCB!

Mesajde Learned » 14 Oct 2014, 01:33

Bine ai venit :) Daca vrei s-a savurezi tutunul la potentialul sau maxim nu exista o metoda mai buna ca pipa.
Avatar utilizator
Learned
 
Mesaje: 94
Membru din: 05 Dec 2013, 23:51
Localitate: Bucuresti
Fumez pipa din: 08 Feb 2013

Re: Bună seara, PCB!

Mesajde BAIJ » 14 Oct 2014, 03:12

Buna seara si tie,

He he, prima pipa fumata, din experienta proprie si din ce au marturisit si altii, poate sa fie o catastrofa mai mica sau mai mare! depinde ce asteptari ai de la acest experiment. :D

Majoritatea am migrat de la tigarete si atunci, prima reactie este: ce naiba are chestia asta? de ce nu arde? nu-i tot tutun? Si da-i si aprinde...si trage din pipa ca disperatu'....si aprinde iara....si iara...parca se simte ceva gust, mai altfel ca la tigara, mai aromat, mai dulce...na, ca iar s-a stins, stai sa o aprind din nou...si pufai tare si repede, sa nu se mai stinga...asi, s-a stins din nou...dupa vreo 10-15 minute de incercari asidue (depinde de cat este fiecare de incapatanat) te trezesti ca pipa te arde la mana ca un balaur si ca limba ti s-a facut smirghel!

La aceasta faza marea majoritate arunca cat colo pipa bombanind infuriati si se intorc la prea-iubita si supusa, simpla, nemofturoasa tigara care te asteapta cuminte in pachet sa o aprinzi intr-o secunda si sa arda frumos in cateva minute, livrandu-ti ceea ce ti-ai dorit, fara eforturi. Am avut astfel de cazuri concrete printre cunoscutii pe care am incercat sa-i "corup" sa treaca la pipa, facandu-le cadou (inutil) setul incepatorului.

O mica, foarte mica minoritate isi aduce insa aminte de gustul ala bun, dulce, mai aromat si mai plin decat cel de la tigara, detectat la un moment dat, si mai incearca odata. Mai dau o sansa bucatii aleia de lemn, si tutunului din cutie care miroase de-ti vine sa-l mesteci (unii chiar o fac) si pierd timp invatand ritualul pregatirii tutunului, umplerii, aprinderii, pufairii lente, atent la firisorul de fum (si nu valatuci grosi, cum isi inchipuie altii) aromat si foarte placut.

De vei vrea sa experimentezi singur, ori cu noi impreuna, prima pipa, e totuna. Important este sa fii avizat, si perseverent. Si vei fi recompensat cu un hobby, nu cu un viciu!
Avatar utilizator
BAIJ
Membru fondator PCB
 
Mesaje: 121
Membru din: 08 Noi 2009, 08:25
Localitate: Bucuresti
Fumez pipa din: 0- 4-2009

Re: Bună seara, PCB!

Mesajde Twain » 14 Oct 2014, 20:30

@BAIJ: Frumos spus. M-am regăsit în experiența avută cu prietenii.
[color=#ECF3F7].[/color]
The old pipe gives the sweetest smoke
- Irish proverb ---
Avatar utilizator
Twain
Membru de onoare
 
Mesaje: 395
Membru din: 26 Oct 2008, 12:01
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Membri noi

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron