Cosmin

Aici membrii noi se prezinta
Reguli forum
Aici membrii noi se prezinta. Nu uitati sa va completati [url=http://forum.pipa-bucuresti.ro/ucp.php?i=164]profilul personal[/url] si in special orasul in care locuiti.
Atentie! Inactivitatea unui membru pe o perioada mai mare de 6 luni duce la dezactivarea contului.

Cosmin

Mesajde vorago » 01 Apr 2009, 01:10

Buna seara,

Ma numesc Cosmin.
Intr-o zi am vazut la un prieten o pipa Peterson am incercat sa fumez dar nu am reusit, pipa fiind infundata.
Dupa cateva zile in care nu am reusit sa trec peste eveniment, m-am hotarat sa caut prin familie o pipa.Spre uimirea mea tata avea o pipa pe care o uitase intr-un sertar.

Fiind total neinteresat de ea mi-a oferit o parte din mostenire mai devreme :43) (scuze pentru gluma proasta).
Cu toate ca nu am stiut sa fumez am imprumutat putin Captain Black si am incercat.
O senzatie complet noua m-a cuprins si de atunci tot incerc sa am cat mai multa grija de ea si sa o fumez corespunzator.
Am fost extrem de fericit cand am dat de acest forum,sper sa nu fac o impresie proasta sau sa deranjez in vreun fel.
Vreau doar sa invat sa ma port corespunzator cu Butz Choquin-ul pe care il detin si cu viitoarele pipe.
Recent am cumparat tutun Peterson Sunset Breeze, din Auchan, si ma bucur de el...Ce pareri aveti de acest tutun?
Pipa este un Butz Choquin Everest 1571.

Multumesc pentru timpul acordat.
vorago
 

Re: Cosmin

Mesajde Twain » 01 Apr 2009, 02:56

Salut Costin.
Iti zic si eu, acum, bun venit pe forum.

Hazlie intamplarea cu pipa infundata. Imi dau seama ce "bine" a fost curatata de-a lungul timpului. E bine ca nu te-a descurajat.
Totusi, ai grija pe viitor sa nu mai atingi cu gura o pipa veche, despre care nu stii in ce conditii de igiena a fost tinuta. Nu stiu altii cum fac, dar eu nu pun in gura nici pipele nou-noute, cumparate direct din magazin, inainte sa le igienizez mustiucul si tunelul de fum cu putin alcool (vodca, de obicei). Mi se pare mai sigur pentru sanatate decat sa ma las complet in baza sistemului meu imunitar.

Faptul ca si tatal tau a fumat pipa arata ca ai mostenit deja ceva: "gena de pipar" in sange (ca sa continui gluma ta). Poate, cand ai timp, ne arati si noua o poza cu Butz Choquin-ul 1571. Apropo, in ce an a cumparat-o tatal tau?

Captain Black e un tutun bun pentru inceput, dar nici Sunset Breeze nu e rau. Mie, acesta din urma nu prea mi-a facut o impresie pozitiva la inceput, m-a cam fript pe limba, dar am observat ca, dupa ce l-am lasat sa se "aseze" vreo 6 luni in cutia lui, a devenit mai placut. Nu cred ca voi mai cumpara o a doua cutie, desi sotiei mele ii place cum miroase.

Nu te jena sa mai pui intrebari daca ai nelamuriri, nu o sa deranjezi pe nimeni.
[color=#ECF3F7].[/color]
The old pipe gives the sweetest smoke
- Irish proverb ---
Avatar utilizator
Twain
Membru de onoare
 
Mesaje: 395
Membru din: 26 Oct 2008, 12:01
Localitate: Bucuresti

Re: Cosmin

Mesajde vorago » 01 Apr 2009, 09:42

Multumesc Twain,

Pun poze un pic mai tarziu.Nu stie cand,de unde a cumparat pipa.
Am o mare nelamurire in legatura cu fumatul la pipa,se trage vreodata in piept?
Multumesc si sper ca intrebarea nu e prea seaca.
vorago
 

Re: Cosmin

Mesajde Molia » 01 Apr 2009, 15:59

Multi fumatori mai scapa cate un fum in piept, dar eu unul ca fumator de tigarete nu inteleg nimic din inhalarea fumului de pipa. Mi se pare echivalent cu a bea un vin mai batran decat tine ca sa te imbeti. Daca am pofta de nicotina imi aprind o tigare, satisfac nevoia fiziologica si clatesc urgent sa scap de gust, tolerand din ce in ce mai greu aditivii care fac tigarea sa arda mai repede.
Molia
 

Re: Cosmin

Mesajde stefanita » 02 Apr 2009, 16:09

Salut, Cosmin si bine ai venit pe Forum!

BC este o firma franceze destul de veche, datand din 1858, cand a fost infiintata in Metz. Actualmente sediul firmei se gaseste in Saint-Claude, unul dintre cele mai puternice centre de fabricare a pipelor din lume. Firma produce o gama foarte variata de pipe, al caror pret porneste de la pipe foarte ieftine (25 euro), pana la pipe ce pot depasi 1000 de euro. Variatia este data de calitatea materialului si de munca investita in fabricare. Modelele produse sunt enorm de multe, de aceea cateva intrebari: pipa ta este cumva multicolora (albastra, galbena etc.)? mustiucul luceste sau este transparent (acril) sau este mai degraba mat (ebonita)? logo-ul este imprimat si un pic sters (vopsea) sau incrustat (argint)? Daca este "multicolora" incearca sa nu o infierbinti cand fumezi, pentru ca ii va sarii lacul, daca are mustiuc de acril, nu o strange prea tare intre dinti.
Si, te rog, nu trage fumul in piept - fumeaza cand vrei sa te relaxezi, fa-o "cu timp" si fara graba, ascultand eventual muzica - fie blues (ca Pioneru), fie Pink Floyd (ca Pari), ambele si alergerile mele, de altfel - la un pahar de licori alese! Pentru ultimele doua puncte (muzica si bauturi acompaniatoare) poti consulta cu succes paginile "de profil" ale acestui forum. (Pentru vin mai ales exista acolo si un filmulet foarte interesant!)
stefanita
 


Înapoi la Membri noi

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori

cron