Radu

Aici membrii noi se prezinta
Reguli forum
Aici membrii noi se prezinta. Nu uitati sa va completati [url=http://forum.pipa-bucuresti.ro/ucp.php?i=164]profilul personal[/url] si in special orasul in care locuiti.
Atentie! Inactivitatea unui membru pe o perioada mai mare de 6 luni duce la dezactivarea contului.

Radu

Mesajde Lifelover » 27 Iul 2009, 21:43

Bine v-am gasit. Ma cheama Radu (ma si duc, uneori), am venerabila varsta de (aproape) 20 de anisori si fascinatia mea pentru universul pipelor a-nceput in copilarie, cand admiram meerschaumul unui unchi pasionat; am ramas cu admiratul de la distanta pana de curand, cand am baut putin Amphora din pipa de briar a unui cunoscut si de-atunci ma tot gandesc la cumpararea unei atare domnisoare pentru mine si sufletelul meu. Va mai spun si ca sunt student la Psihologie... si c-am sa va tot necajesc cu intrebari, pe langa lectura forumului, pana-mi formez propriile gusturi.

S-aveti fum rece!
Avatar utilizator
Lifelover
 
Mesaje: 135
Membru din: 27 Iul 2009, 20:44
Localitate: Cotroceni

Radu

Mesajde Augustinus » 27 Iul 2009, 22:45

Bine ai venit, Radu!Nu te sfii sa pui intrebari si, daca ai timp, nu ezita sa vii la intalnirile noastre. De regula se anunta din timp, asa ca ai destula vreme sa-ti faci programul in asa fel incat sa poti participa. Nu ne-ai spus ce pipe ai si ce tutunuri ai incercat pana acum (desigur, afara de Amphora); de asemenea, nu ne-ai spus de unde esti. Raspunsul nu este obligatoriu, insa este foarte util mai ales pentru cei care se indragostesc incurabil de fumul rece.
De asemenea, sa nu-ti faci grija din pricina varstei, nu esti singurul. Vei fi surprins sa intalnesti niste domni distinsti, tot studenti la psihologie, care au devenit specialisti in cele ale pipei, in ciuda varstei fragede pe care o au. Prin urmare, te asteptam cu postari noi si, de ce nu, poate ne onorezi cu prezenta in cadrul intalnirilor.
Avatar utilizator
Augustinus
Membru de onoare
 
Mesaje: 102
Membru din: 24 Oct 2008, 12:49
Localitate: Bucuresti

Radu

Mesajde Lifelover » 27 Iul 2009, 22:56

E posibil ca fix unul din acei domni sa fi fost de vina pentru ,,initierea'' mea; o sa vedem. Onoarea ar fi de partea mea - si, din pacate, inca n-am nici o pipa proprie; n-am fost deloc explicit in primul post. Cat despre tutunuri, singurul de care imi aduc aminte e Old Dublin, by Peterson, am impresia - fumat pasiv, insa. Sunt din Bucuresti; am trecut ,,Cotroceaua" la Location, ca sa fiu si mai exact.

Multumesc frumos pentru primirea calduroasa.
Avatar utilizator
Lifelover
 
Mesaje: 135
Membru din: 27 Iul 2009, 20:44
Localitate: Cotroceni

Radu

Mesajde Humidor » 28 Iul 2009, 07:26

Bine ai venit Radu! Te asteptam cu intrebarile tale, si din cate-mi dau seama, daca Molia este autorul, esti pe maini bune.
Nu rata urmatoarea intalnire! Afli mult mai repede ce te intereseaza :1)
viewtopic.php?f=26&t=603
Humidor
 

Radu

Mesajde Lifelover » 28 Iul 2009, 08:42

Multamesc! ::6) Bine-ar fi fost, dar dumnealui e deja la alt stadiu... nenea in cauza e proaspat trecut in anu' doi, cum sunt si eu.
Avatar utilizator
Lifelover
 
Mesaje: 135
Membru din: 27 Iul 2009, 20:44
Localitate: Cotroceni

Re: Radu

Mesajde Baaron » 28 Iul 2009, 12:37

Salut si bine ai venit Radu !

Te asteptam la intalnirile lunare ale "clubului" unde cu siguranta vei gasi raspunsuri la toate intrebarile tale despre tainele pipelor si ale tutunului de pipa.
O zi placuta in continuare
Baaron
 


Înapoi la Membri noi

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori

cron