Salutări!!

Aici membrii noi se prezinta
Reguli forum
Aici membrii noi se prezinta. Nu uitati sa va completati [url=http://forum.pipa-bucuresti.ro/ucp.php?i=164]profilul personal[/url] si in special orasul in care locuiti.
Atentie! Inactivitatea unui membru pe o perioada mai mare de 6 luni duce la dezactivarea contului.

Salutări!!

Mesajde mr.gabiv » 10 Ian 2012, 16:36

Bună ziua, respectabili domni pipari,

Cu respect mă adresez dumneavoastră, pentru a mă prezenta în primul rând, dar şi pentru a vă cere sfaturi care să-mi facă fumatul pipei mai plăcut. Mă numesc Gabriel, am 22 de ani, sunt din Craiova, însă anii studenţiei m-au adus în Bucureşti, unde voi mai staţiona probabil ani buni de-acum încolo, în încercarea mea de a-mi porni o carieră.
Am descoperit pipa în anul proaspăt încheiat, în momentul în care am vrut să fac un cadou unui amic, fumător de ţigarete normale, care nici el nu intrase încă în contact cu pipa - am cumpărat astfel, un set pipa, tutun, futac. Petrecerea de ziua amicului mi-a creat posibiliatea primei fumate şi, deşi în totală necunoaştere, mi-a plăcut. Şi nu numai, mi-a şi stârnit curiozitatea, aşa că am repetat experienţa de mai multe ori, amicul nefiind prea încântat de pipă până la urmă. Astfel, în ultimele luni m-am pus pe treabă şi m-am documentat în domeniu, cum s-ar spune.
Urmăresc să trec la etapa următoare, adică să-mi achiziţionez o primă pipă, un tutun bun şi instrumentele aferente. Aici vă solicit sfaturi, menţionându-vă că bugetul meu iniţial pt această proaspătă pasiune sunt studenţeşti :)

Cu preţuire,
Gabriel V. Z.
mr.gabiv
 

Re: Salutări!!

Mesajde Gordon » 10 Ian 2012, 19:57

Bun venit Gabriel. Te asteptam la intalniri, unde vei afla mult mai rapid ceea ce te intereseaza. Un punct de plecare este primul numar al revistei PCB: http://www.pipa-bucuresti.ro/PCB201001.pdf
Avatar utilizator
Gordon
Membru fondator PCB
 
Mesaje: 661
Images: 813
Membru din: 22 Oct 2008, 22:09
Localitate: Bucuresti
Fumez pipa din: 0- 0-2007


Înapoi la Membri noi

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron