CORPS Ringlow Syrian Reserve

Moderator: Cinabru

Cum apreciati acest tutun ?

execrabil
0
Niciun vot
slab
0
Niciun vot
mediu
0
Niciun vot
bun
0
Niciun vot
foarte bun
0
Niciun vot
exceptional
2
100%
 
Voturi totale : 2

CORPS Ringlow Syrian Reserve

Mesajde zudo » 21 Mai 2011, 14:36

[img]http://assets.smokingpipes.com/images/products/003-041-0120.jpg[/img]
[quote]Fragrant with the world's most prized and rare Syrian Latakia, smooth from extended aging, complex due to the skillful blending of a variety of extraordinary tobaccos, this extra-matured Oriental Mixture should be savored slowly. Take the time to enjoy the flavors and aromas of a blend many find to be the ultimate in serious tobaccos for the pipe. Take this companion for a quiet stroll and relax with perfection.


Blendul a fost introdus initial in mai 1994 pentru Conclavul Fumatorilor de Pipa din Richmond si contine tutunuri rare si invechite, maturate cu grija. Latakie siriana, orientale maturate si virginii asemenea. La deschiderea cutiei te intampina arome dominate de orientale din gama Grand Orientals de la acelasi producator, cele mai bune si mai savuroase, dupa opinia mea.
Umiditatea, aprinderea si arderea sunt exceptionale. Scrumul - fin ca praful lunar.
Denumirea tabacului te induce oarecum in eroare, nefiind un blend englezesc ci mai curand un balkan sau, mai corect, un blend oriental. Asemanator cu Yenidje Highlander - singurul cu latakie din seria Grand orientals. Fumul e plin de arome exotice si subtile de tamaie, ierburi aromate rare levantine, suplinit cu blandete de o latakie siriana nespecifica, fina si eleganta. Viginiile rotunjesc, indulcind doar atat cat e necesar pentru o experienta apropiata de perfectiune.
Nu este un tutun tare dar nici unul de toata ziua. Fin, exotic si elegant, merita o atmosfera speciala. Excelent !
Avatar utilizator
zudo
Membru de onoare
 
Mesaje: 694
Membru din: 04 Feb 2009, 21:48
Localitate: Bucuresti

Înapoi la McClelland

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron