de Larahau » 16 Aug 2012, 11:39
[quote="pari"]Este foarte important sa raspunzi(sincer) la intrebarea: De ce am ales sa fumez pipa? ...si de aici sa sa te intrebi: care este cel mai potrivit tutun pentru mine(ca incepator)?
Aceeas "problema" a punctat-o si Augustinus.
Dupa ce vom afla raspunsul, probabil vei avea parte de sfaturi la subiect; ce zici?

Buna sunt nou pe forum si vreau sa imi recomandati cel mai aromat tutun pe care il cunoasteti, bineinteles sa fie de calitate superioara, pretul nu conteaza.
Despre mine: in primul rand am ales sa fumez pipa pentru impresie si a fi putin mai diferit (nu sunt fumator) dar uneori pentru a-mi omori minutele de relaxare cu o ocupatie mai iau pipa si mai trag din ea. Deci nu fumez des si de aceea spun ca pretul nu conteaza pt. ca nu consum cantitati industriale de tabac

.Mi-am cumparat o pipa Volker Hundertmark by Vauen nu cunosc multe despre ea dar mi-a placut mult designul modern cica e handmade si e editie limitata...Tabac am fumat pana acum Peterson Connoisseur's choice dar probabil cum nu ma stiu eu prea bine cu pipele nu m-i s-a parut foarte aromat si uneori ma cam pisca limba de la el...Asadar va rog recomandati-mi un tutun aromat calumea, dar nu chimicale si poate imi ziceti si o marca de filtru buna, nu vreau sa inhalez prea multa nicotina...
Daca am postat gresit va rog sa mutati postul.Va multumesc.