Revin cu impresii si noi cereri de recomandari. Am incercat din ce mi s-a propus
MacBaren Dark Twist (mi s-a parut foarte bun si sigur o sa mai cumpar),
MacBaren Navy Flake (bun spre foarte bun, parca se simte o usoara aroma adaugata la inceput, apoi predomina gustul de Burley - ramine pe lista de cuparaturi daca nu mi se recomanda un flake de Burley mai bun la aceeasi categorie de pret) si
Peterson Sherlock Holmes (acesta mi s-a parut de-a dreptul delicios la primul bol, dar acum aproape am terminat cutia si nu mai sint la fel de entuziasmat; desi aroma adaugata e subtila, parca am inceput sa o percep din ce in ce mai puternic, ceea ce ma deranjeaza - oricum, un tutun bun spre foarte bun). Cea mai mare "descoperire" a fost insa
Scottish Flake de la McConnell, un tutun excelent, cel mai bun din ce am incercat pina acum, care a reusit si performanta de a nu ma pisca deloc la limba (din curiozitate am forjat special o pipa fara filtru, fumul a fost fierbinte dar a refuzat sa "piste"). Am incercat si
MacBaren Scottish Mixture (bunicel, poate chiar bun, mai ales cind nu ai altceva de fumat la indemina; trebuie sa ai grija sa nu te piste la limba). Ultimul pe lista - si in ordinea preferintelor -
Captain Black (White): mi-am luat un plic in ideea de a identifica un tutun ieftin si mereu la indemina, dar n-am putut fuma mai mult de doua boluri, imi da senzatia ca inhalez parfum.
Acum mai cer citeva sfaturi si recomandari. De data asta stiu mai exact ce vreau
- un flake de burley cit mai putin (preferabil deloc) aromat (altul in afara de MacBaren Navy Flake)
- merita diferenta de pret dintre Virginia No1 si Virginia Flake de la Mac Baren, sau sint cam acelasi lucru sub forme diferite?
- ati fumat tutunurile pure, pentru mixat, de la McConnell, ca atare? M-ar interesa Burley, Black Cavendish si Virginia. Exista vreun motiv pentru care mi-ati recomanda sa nu le cumpar in scopul de a le fuma neamestecate?