Club Blend #1

Club Blend #1

Mesajde Molia » 23 Dec 2009, 19:48

Departe de a fi un tutun fin, rezultatul a fost, totusi, incurajator: Estimativ 2/3 Virginia si 1/3 Oriental, ambele crescute pe sol romanesc, fermentate fara aditivi sintetici, pe o durata poate cam scurta, sub forma de turta. A fost taiat (pebble) pentru consum.

Mirosul de putina care te loveste la deschiderea recipientului n-are cea mai mica legatura cu aroma cinstita, poate un pic nerafinata, de tutun pe care o ofera dupa aprindere. Room note foarte slab, ardere uniforma, in ciuda incercarilor insistente, evolutie previzibila a fumatei, de la nostalgia tutunurilor proaspete de negasit la plictiseala care a dus la imposibilitatea de a gasi asemenea tutunuri. Merita nota de trecere, doar pentru incurajare, daca nu tutunul, macar experienta de anul acesta meritand un bis, pe o suprafata mai mare si cu tehnici optimizate de prelucrare.

Acum, ca la Oscar, ne aplaudam, ne multumim si speram la un Club Blend #2 care sa merite sa fie ambalat si lasat pe raft 20-30 de ani pentru a fi scos la licitatii internationale cu 2-3 euro/g. Bineinteles ca asteptam reviewuri si idei de imbunatatire.
Molia
 

Înapoi la Blenduri proprii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron