Serile trecute am avut o intalnire placuta, invitatii mei: Zucchero live(Royal Albert Hall), Talisker(trecut de majorat) si un tutun adecvat momentului. M-am simtit bine! Dupa cum se observa, la reusita serii au participat si doua "prietene"
Pentru Pari si cu miile de scuze de rigoare pentru off-topic: Te rog frumos, poti sa povesti un pic despre pipa sand-blast din stanga? Nu as vrea sa fac o greseala - cunosc modelul bine pentru ca m-a tentat candva forma, dar sa ma pici cu ceara daca imi aduc aminte de firma! Mie mi s-a parut un pic cam grea, sincer sa fiu. As indrazni... Design Berlin?!
Revin. Da, am cautat in hartiile mele: "db Inspiration". Nu?! Frumoasa pipa, sa o stapanesti cu placere. E destul de scumputa - la mine in "acte" e trecuta cu 150 EUR. Nu e grea? Se fumeaza bine din ea? Ok - gata, nu asta e topic-ul... Sorry!
da, ai ghicit, iata poza mai jos; este grea, se fumeaza usor, miroase cam a lemn incins la final(ciudat numai la pipa asta am simtit), inelul de metal "da bine" dar, daca il atingi accidental ... Nu sunt fericit cu EA![attachment=0]