@pari: Cred ca intrebarea mi se adreseaza, asa ca voi incerca sa raspund. In primul rind am fost, sint si voi fi un fumator inrait. De ce? Nu pot sa-mi explic, dar stiu ca nu pot sa concep viata fara un pic (de fapt mai mult) fum de tutun in preajma mea. In privinta pipelor, acestea mi-au placut oarecum totdeauna, insa - iarasi nu stiu din ce motiv - nu mi-a trecut prin cap sa-mi cumpar una si sa ma apuc sa fumez cu ea. Probabil ca undeva in subconstient consideram pipa potrivita pentru o alta categorie de virsta sau pentru oameni cu o personalitate diferita de a mea. Acum vreun an si jumatate am primit cadou o pipa si tutun si am descoperit si ca tutunul de pipa este de x ori mai bun decit tigarile si faptul ca fumatul de pipa pina la urma nu este incompatibil cu mine. Intr-o prima faza am fumat foarte rar pipa, iar acum am ajuns sa fumez cam 50% tigari - 50% pipa; chiar s-a intimplat sa fie zile in care am fumat doar pipa si nu m-am simtit deloc rau din cauza asta.
@zudo: Si mie mi-a placut Burley London Blend, iar Solani l-am pus in fruntea listei de cumparaturi (gasesc ca epitetul "Aged" l-au ales foarte bine, parca ti-ar stimula papilele si in necunostinta de cauza). Voi incerca si flake-ul de virginia de la MacBaren. In privinta descrierii pe care ai facut-o virginiei de la McConnell, exact acelasi lucru l-as spune despre Planta Image Virginia.